6. VELJAčE 2014. 13:39h

POTPUNI SLOM Selena Gomez se prijavila u rehabilitacijsku kliniku

Foto

Trach
0

Tekst

Popularna pjevačica i bivša djevojka Justina Biebera Selena Gomez samovoljno se javila u rehabilitacijski centar, ali njen glasogovornik je jasno naglasio kako to nema veze sa drogom ili alkoholom već se prijavila zbog emocionalnih problema, piše portal RadarOnline.

U kliniku je otišla još 5. siječnja, a terapija je trajala dva tjedna. Pjevačica je odustala od australske turneje koja je trebala započeti sljedeći tjedan, pa mnogi smatraju kako upravo zbog emocionalnih problema neće nastupati.

Pjevačica je, stoji u tekstu, mnogo tulumarila i radila prije nego se prijavila u posebnu kliniku specijaliziranu za mlade između 18 i 26 godina s emocionalnim traumama i problemima s ovisnošću.

- Obitelj i prijatelji postali su jako zabrinuti za nju. Njezino tulumarenje se otelo kontroli. Toliko je bila premorena zbog posla i tulumarenja da je sama, na sreću, shvatila da joj je potrebna pomoć, otrkio je neimenovani izvor za RadarOnline.

Poznato je da ju je veoma pogodio prekid s Justinom Bieberom, a pjevačica se ovako odlučila maknuti od svega barem na neko vrijeme.