6. VELJAčE 2014. 13:39h

POTPUNI SLOM Selena Gomez se prijavila u rehabilitacijsku kliniku

Foto

Trach
0

Tekst

Popularna pjevačica i bivša djevojka Justina Biebera Selena Gomez samovoljno se javila u rehabilitacijski centar, ali njen glasogovornik je jasno naglasio kako to nema veze sa drogom ili alkoholom već se prijavila zbog emocionalnih problema, piše portal RadarOnline.

U kliniku je otišla još 5. siječnja, a terapija je trajala dva tjedna. Pjevačica je odustala od australske turneje koja je trebala započeti sljedeći tjedan, pa mnogi smatraju kako upravo zbog emocionalnih problema neće nastupati.

Pjevačica je, stoji u tekstu, mnogo tulumarila i radila prije nego se prijavila u posebnu kliniku specijaliziranu za mlade između 18 i 26 godina s emocionalnim traumama i problemima s ovisnošću.

- Obitelj i prijatelji postali su jako zabrinuti za nju. Njezino tulumarenje se otelo kontroli. Toliko je bila premorena zbog posla i tulumarenja da je sama, na sreću, shvatila da joj je potrebna pomoć, otrkio je neimenovani izvor za RadarOnline.

Poznato je da ju je veoma pogodio prekid s Justinom Bieberom, a pjevačica se ovako odlučila maknuti od svega barem na neko vrijeme.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!