TEKST: B.T.
FOTO: Arhiv
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

NOVI UKRAS

30. TRAVNJA 2010. 10:01h

Seka Aleksić tetovirala kažiprst

Foto

Trach
1

Tekst

Pjevačica je još jednom odlučila ukrasiti svoje tijelo, no ovog puta odlučila se za neobično mjesto i motiv nove tetovaže.

Seka Aleksić je odlučila počastiti sebe novim ukrasom. Naime, kako piše srpski Press, poznata pjevačica napravila je još jednu tetovažu i to na kažiprstu desne ruke gdje je napisala riječ ‘psst’. Pjevačica je tako postala vlasnica 13. po redu ukrasa na svom tijelu, a svim dušebrižnicima time poručuje da je vrijeme da ušute i prestanu se baviti njenim životom.

- Seka je jedna od rijetkih pjevačica koje se mogu pohvaliti velikim brojem tetovaža na tijelu, a da su pri tom sve urađene s ukusom. Ona je u srijedu posjetila svog 'tattoo-majstora' u jednom beogradskom studiju i istetovirala ‘psst’, koji simbolizira čitanje i tišinu – izjavio je izvor blizak pjevačici.

Seka je prije desetak godina napravila prvu tetovažu u obliku ‘tribala’, a nekoliko godina kasnije na leđa je stavila ime svoje majke. Nakon toga tetovirala je slovo ‘A’ i rečenicu ‘Moje znanje je moja moć’ te zvijezdice koje se preotežu duž ramena. Posljednja tetovaža bila je ona na zglobu ruke, a pjevačica je tetovirala datum početka veze nje i njenog zaručnika Veljka Piljikića.