13. LIPNJA 2013. 18:32h

SEVERINA O REFERENDUMU Svakoj manjini treba dati ista prava kao sebi samome

Foto

Trach
0

Tekst

U intervjuu za Story book Severina je otvoreno iznijela mišljenje o referendumu 'U ime obitelji' i o tome kako se nazivom te građanske inicijative zapravo samo manipulira ljudima.

'Plaše me loše i netolerantne namjere. Plaši me primjerice zahtjev za referendum koji je nazvan 'U ime obitelji', a koji sa obitelji nema nikakve veze. Svima treba biti jasno da se ovdje radi o manipulaciji, koriste se emocije ljudi, objašnjavaju im kako je obitelj ugrožena, a sve kako bi se nekome drugome nanijelo zlo, kako bi taj drugi postao građaninom drugoga reda', kaže Severina i dodaje kako ne želi vjerovati da živi u zemlji u kojoj bi većina branila manjini stvari koje se njih zapravo uopće ne tiču.

'Homoseksualci nas ničime ne ugrožavaju. Dapače, mislim da je divno živjeti u zemlji koja poštuje sve vjere, sve nacionalnosti i sve vrste različitosti. Mi većina, trebamo zaštititi svaku manjinu i svakoj manjini dati ista prava kao i sebi samima. Samo tako će se cijelo društvo osjećati pravedno i svaki pojedinac će biti ponosan što živi u Hrvatskoj', rekla je.