TEKST: B.T.
FOTO: Arhiv
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

LIJEPA I U ZRELIM GODINAMA

8. SIJEčNJA 2010. 13:36h

Sharon Stone ne želi pomoć plastične kirurgije

Tekst

Glumica Sharon Stone kaže da je zadovoljna svojim izgledom u pedesetim godinama te se ne namjerava podvrgnuti plastičnoj operaciji.

Poznata glumica Sharon Stone slovi za jednu od najljepših žena na svijetu, a unatoč svojim godinama odbija se podvrgnuti estetskoj kirurgiji kako bi izgledala mlađe, piše portal femalfirst.co.uk

Ova atraktivna 51-godišnjakinja tvrdi kako želi dostojanstveno ostariti te je sretna da izgleda u skladu sa svojim godinama, za razliku od drugih kolega.

-.--.-sharon stone
sharon stone
– Kako prolazimo kroz život, imamo drugačija lica. Ako nastojite zadržati izgled koji ste imali dok ste bili mlađi, završit ćete očajni – izjavila je glumica dodavši kako je sretna u svojim pedesetim godinama.

Otkrila je za britanski Tatler magazin kako za njen sadašnji izgled nisu zasluženi niti 'lifting' niti 'Botox' ili slične stvari. 

Sharon će glumiti tužiteljicu u seriji 'Zakon i red'

– Smatram da svi u Los Angelesu sliče jedni na druge i ne želim biti dio toga. Ne kažem da jednog dana neću možda promijeniti izgled, ali zasad ću ostati ista – kazala je zvijezda Sharon.

No, zvijezda 'Sirovih strasti' je ipak priznala eksperimente sa izgledom u mlađim danima, ali nisu joj se svidjeli rezultati toga.

– Kad sam bila mlađa, isprobala sam nešto od toga, no nije mi se svidjelo kako izgledam na filmu. Glava mi je bila kao ogroman balon i shvatila sam da to nije za mene – priznala je Sharon.

Podsjećamo, nedavno je američka televizijska kuća NBC objavila gostovanje ove poznate glumice u četiri epizode serije 'Zakon i red: Odjel za žrtve'. Sharon će u njoj glumiti bivšu policajku koja je postala tužiteljica. NBC još nije objavio kada će biti prikazane epizode u kojima će Stone gostovati.

Glumica već ima televizijskog iskustva, a čak je 2004. godine osvojila nagradu Emmy za nastup u seriji 'Pravda za sve'.