29. VELJAčE 2012. 09:56h

Splitska glumica Ana Gruica više ne živi s Dijanom Jahjefendićem

Ana Gruica u društvu prijateljice

Foto

Trach
0

Tekst

Nakon godinu i bol bračne sreće splitska glumica Ana Gruica (29)  potvrdila nam je kako više ne živi s Dijanom Jahjefendićem (33) , a sa suprugom je prekinula i poslovnu suradnju.

- Da, istina je da više ne živimo zajedno – samo za Story komen­tirala je Gruica, ne otkrivajući prave razloge ozbiljne brač­ne krize.

Dok su perspektivnoj glumici kazališna ostvarenja iznimno važna, te je u posljednjih go­dinu dana imala čak pet premijera, njezinu suprugu na prvom je mjestu mirniji život, daleko od svjetala pozor­nice. Unatoč neslaganju koje ih je razdvojilo, temperament­na Splićanka i njezin još uvijek zakoniti suprug i dalje su u prijateljskim odnosima, pa ih se nerijetko može vidjeti u šetnji Splitom. Dijan je čak bio i na proslavi Anina 29. rođendana, 9. veljače, kad je slavljenica priredila večeru za prijateljice i kolege glumce.

Stoga i ne čudi što supružnici koji su se složi­li kako je najbolje da više ne stanuju pod istim krovom, još nisu napravili korak dalje – podnijeli papire za razvod braka. No zato su prekinu­li poslovnu suradnju. Naime, diplomirani ekonomist, poduzetnik i vlasnik fitness centra Di­jan Fit, sa suprugom Anom surađivao je na tom području pa je upravo ona bila zaštitno lice njegova fitness centra, što više nije slučaj.