26. SIJEčNJA 2012. 13:15h

Tim Hooper prekinuo zaruke sa Tarom Subkoff, kasnije doznao da je trudna

Foto

Trach
0

Tekst

Da život piše najzanimljivije scenarije, na svojoj je koži osjetio i 39-godišnji britanski redatelj Tim Hooper, prošlogodišnji dobitnik Oscara za najbolji film ‘'Kraljev govor'’. Naime, Hooper je nedavno prekinuo zaruke s američkom modnom dizajnericom Tarom Subkoff, a dan nakon prekida doznao da Tara čeka njihovo prvo dijete.

– Tim je u avionu na letu iz New Yorka za London dobio poruku od bivše zaručnice u kojoj ga obavještava da je trudna. Nekoliko sati nakon što su prekinuli uzela je test za trudnoću i doznala da čeka bebu. Tim je očajan, ne zna što treba napraviti – izjavio je izvor blizak paru. Hooper i Tara upoznali su se prošle godine na dodjeli Zlatnih globusa i nekoliko mjeseci potom zaručili se. Tad su počele i učestale svađe, a znali su se i fizički obračunati. Prekinuli su malo nakon prve godišnjice svoje veze. Navodno Hooper, koji uskoro počinje snimati mjuzikl ‘'Jadnici'’ s Russellom Croweom i Anne Hathaway, nije bio spreman za brak.

– On je oženjen svojom karijerom. Pod velikim je pritiskom zbog novog velikog projekta u koji se upustio. Vijest da će postati tata došla je u najgori mogući trenutak – rekao je izvor. Redateljev glasnogovornik dodao je da će Tara i Tim ostati prijatelji, no nema govora o pomirbi.