SNALAŽLJIVI PREDSJEDNIK

11. PROSINCA 2007. 23:12h

VIDEO: Malnar nažicao Mercedese od ruskog tajkuna

Tekst

Budući da reprezentativci ne smiju uzeti Mercedese ruskog tajkuna, Malnar je našao za zgodno tražiti ih za svoju Republiku.

Mercedesi ruskog tajkuna Leonida Feduna, obećani našoj četvorici reprezentativaca zbog legendarne kvalifikacijske utakmice s Engleskom, pronašli su novog vlasnika.

Budući da je Zorislav Srebrić, glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza, kazao kako igrači ne smiju primiti takve skupocjene darove, predsjednik Republike Peščenice Željko Malnar, našao je zgodnim kontaktirati ruskog tajkuna, te ga upitati da Mercedese ''donira'' njegovoj Republici.

U subotnjoj emisiji Nightmare Stagea se i odvio taj poprilično zanimljiv razgovor između predsjednika Malnara i tajkuna Feduna, u kojem je dogovoreno da će se ruski Mercedesi voziti po peščeničkim cestama.

- Što je učinjeno, učinjeno je. Automobili su već poslani. Ako ih oni ne mogu prihvatiti, možda ih mogu donirati vašoj zemlji, gospodine predsjedniče -  kazao je Rus, što je Malnar oduševljeno prihvatio.

Koliko je ova vijest istinita, a razgovor s predsjednikom moskovskog Spartaka autentičan, doznat ćemo kroz neko vrijeme, ukoliko automobili uistinu nađu put do Peščenice.

Do tada, OVDJE pogledajte snimku iz Nightmare Stagea.