AUTOR agencija vlm
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

28. LIPNJA 2011. 16:35h

Zrće otvara sezonu Fatboy Slimom i Arminom van Buurenom

Foto

Trach
1

Tekst

Po uzoru na svjetske partije na plažama Brazila, Australije i Amerike, Big Beach 9. srpnja prvi puta u Hrvatskoj predstavlja open air 24-satni party na plaži Zrće u Novalji. Kulminacija partija bit će nastup jednog od najboljih svjetskih DJ-a, Fatboy Slima.

Program počinje u 11 sati nastupima pet vrhunskih DJ-a iz regije (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija i Makedonija), a posjetitelji će tijekom čitavog dana moći uživati u bogatoj ponudi plaže Zrće, koja uključuje i bungee-jumping, skijanje na vodi i wakeboarding, razna natjecanja i druge morske aktivnosti.

U popodnevnim satima nikako ne treba propustiti svjetski poznate after beach partije koji će se istovremeno odvijati u tri kluba, Papayi, Aquariusu i Kalypsu. Na dvije pozornice na plaži nastupit će više od 20 DJ-a koji će ugrijati atmosferu za nastup glavne zvijezde večeri, Fatboy Slima.

Pristup plaži na dan Big Beacha neće biti dozvoljen svim vozilima. Pristup će biti moguć samo javnim prijevozom, a svi posjetitelji s kartom imaju besplatan prijevoz s autobusnog kolodvora u Novalji do plaže Zrće.

Na događanju koji će otvoriti party sezonu na plaži Zrće očekuje se oko 15 tisuća obožavatelja iz cijelog svijeta.

Najbolji ljetni party vikend u petak, 8. srpnja u klubu Papaya donosi nastup svjetskog DJ-a broj jedan, Armina van Buurena. Klub Papaya pripremio je posebnu Weekend Special ponudu čija je količina ograničena – kartu po cijeni od 220 kuna za Armina van Buurena i Big Beach.