AUTOR: N.Š.
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

11. KOLOVOZA 2012. 13:43h

Bježali policiji po cijelom gradu, uzrokovali dvije prometne nesreće

Policija RH

Foto

Zagreb
0

Tekst

Baš kao u akcijskim filmovima, zagrebačka je policija noćas bila u potjeri za maloljetnim vozačem i 21-godišnjim suvozačem koji su u ukradenom automobilu bježali kroz cijeli grad, a tijekom suludog bijega su prouzročili čak dvije prometne nesreće.

Noćas oko 4 sata zagrebački su policajci na Črnomercu uočili vozilo koprivničkih registracija koje se vodi kao ukradeno. U automobilu marke VW Passat nalazile su se dvije osobe.

Policajci su pokušali zaustaviti automobil, no vozač se velikom brzinom dao u bijeg ulicama prvo Črnomerca, zatim Trešnjevke i Trnja, preko Peščenice do Dubrave, Maksimira, Medveščaka i Centra te nazad prema zapadnom dijelu grada. U potjeru za odbjeglim vozačem uključio se velik broj policijskih vozila.

U suludom bijegu vozač je na križanju Vlaške i Bauerove prouzročio prometnu nesreću u kojoj je oštetio metalne stupiće, motocikl i policijsko vozilo.

Bjegunci su napokon zaustavljen na području Susedgrada u Bolničkoj ulici. No, prilikom zaustavljanja vozač je prouzročio još jednu prometnu nesreću u kojoj je oštetio parkirano vozilo.

Nakon što su napokon zaustavljeni pokušali su pobjeći iz automobila, ali su ih uz prisilu spriječili policjaci. Maloljetni vozač te 21-godišnji suvozač su uhićeni. Zadobili su i lakše ozljede zbog prometnih nesreća koje su uzrokovali.