30. SIJEčNJA 2012. 10:41h

Film `Fenomen Bruno Gröning, tragovima čudotvornog iscjelitelja` u Zagrebu

Bruno Gröning

Foto

Zagreb
0

Tekst

Dokumentarni film "Fenomen Bruno Gröning. Tragovima čudotvornog iscjelitelja" prikazuje se u Zagrebu. Film prikazuje život i djelovanje Brune Gröninga, koji je postao poznat po masovnim iscjeljenjima u Njemačkoj 50-ih godina prošlog stoljeća. Film sadrži originalne filmske i tonske dokumente i preko 50 intervjua sa svjedocima tog vremena koji izvještavaju kako su doživjeli svoja iscjeljenja.

Danas mnogi gledatelji izvještavaju kako su gledajući film iznenada osjetili snagu, strujanje po tijelu, dok neki čak izvještavaju o nestajanju bolova i drugih patnji.

Činjenice govore za sebe: iscjeljenja od raka, angine pektoris, reume, osteoporoze, oslobođenje od ovisnosti o drogama i drugih ovisnosti... Iscijeljenja nastupaju kod djece, mladih i odraslih, bez obzira na dob i vrstu opterećenja. Tko traži pomoć, ne bi smio propustiti pogledati ovaj film.

Projekciju organizira Krug prijatelja Brune Gröninga. Film se prikazuje se u nedjelju, 5. veljače 2012. u 17.00 sati u dvorani gradske četvrti - Prolaz sestara Baković 3.

Ulaz na film je slobodan.