AUTOR B.K.
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

2. SRPNJA 2012. 17:44h

HČSP: Gradonačelniče, ne želimo Banduševac!

Milan Bandić

Foto

Zagreb
0

Tekst

Zagrebački HČSP priopćenjem se javio medijima u kojem od Bandića zahtijeva da prekine izgradnju fontane ispred NSK i da se livada vrati u prvobitno stanje. Priopćenje donosimo u cijelosti:

Svjestan činjenice da mu je ovo posljednji mandat na mjestu zagrebačkog gradonačelnika, Milan Bandić dobio je želju sam sebi podignuti spomenik koji će Zagrepčane podsjećati na njegovu 12-godišnju vladavinu Zagrebom. U tu svrhu uklanja i unakazuje posljednju livadu u centru Zagreba, te kreće u izgradnju fontane u vrijednosti od čak 30 milijuna kuna.

Iako je potpuno ljudski imati želju da ljudi čovjeka po nečemu pamte i da ga se rado sjećaju, Milan Bandić svjesno ili nesvjesno gradi spomenik koji će među Zagrepčanima uvijek izazivati gorčinu i mučno sjećanje na bivšeg gradonačelnika. Umjesto da u zadnjoj godini svog mandanta uvede radikalne promjene i reforme koje su Zagrebu potrebne, Milan Bandić gradi svoj spomenik i to na račun Zagrepčana.

Gospodine gradonačelniče, ne želimo Vaš Banduševac! Sve što želimo je normalna, efikasna, nekorumpirana i poštena uprava koja će izvršavati svoju osnovnu zadaću - biti na usluzi Zagrepčanima, a ne na usluzi samoj sebi, svojim kumovima, rođacima i stranačkim drugovima. Najveći spomenik koji si trenutno možete podići jest da uvedete promjene koje će krađu i korupciju u Gradu Zagrebu zaustaviti barem do lokalnih izbora 2013. HČSP će Vam na tome prva čestitati.

Molimo Vas da obustavite ovu suludu izgradnju fontana te vratite livadu ispred NSK u prvobitno stanje. To bi Vam bio najbolji potez u ovom mandatu.

S poštovanjem,

Frano Čirko, predsjednik Gradskog odbora HČSP-a grada Zagreba