NASTAVAK RADOVA KOD LANIŠTA

12. LISTOPADA 2008. 18:37h

Otvoren sjeverni kolnik Jadranske avenije

Foto

Zagreb
0

Tekst

Nastavljaju se radovi na pristupnim pravcima kojima će se ulaziti u naselje Lanište, rekla je voditeljica projekta Melinda Andrić.

Gradonačelnik Milan Bandić otvorio je u nedjelju sjeverni kolnik Jadranske avenije na novoizgrađenom nadvožnjaku te će se time još više rasteretiti promet koji bi mogao nastati zbog novoizgrađene rukometne Arene i zbog širenja naselja Lanište.

-.--.-
Od voditeljice projekta Melinde Andrić saznajemo kako će se radovi nastaviti, a već će sutra u promet biti pušten produžetak Remetinečke ceste koja povezuje Jadransku aveniju s Karlovačkom cestom.

Radovi bi do prosinca trebali biti gotovi

- Danas smo pustili sjeverni kolnik Jadranske avenije preko novoizgrađenog nadvožnjaka. Dalje ćemo nastaviti radove na pristupnim pravcima kojima će se ulaziti u naselje Lanište - rekla je voditeljica projekta Melinda Andrić te dodala kako bi svi radovi do prosinca trebali biti gotovi.

Voditeljica projekta pohvalila se i kako se sutra otvara i produžetak Remetinečke ceste s kojim će se još više rasteretiti promet na ovoj kriznoj točki zagrebačkog prometa.