NASTAVAK RADOVA KOD LANIŠTA

12. LISTOPADA 2008. 18:37h

Otvoren sjeverni kolnik Jadranske avenije

Foto

Zagreb
0

Tekst

Nastavljaju se radovi na pristupnim pravcima kojima će se ulaziti u naselje Lanište, rekla je voditeljica projekta Melinda Andrić.

Gradonačelnik Milan Bandić otvorio je u nedjelju sjeverni kolnik Jadranske avenije na novoizgrađenom nadvožnjaku te će se time još više rasteretiti promet koji bi mogao nastati zbog novoizgrađene rukometne Arene i zbog širenja naselja Lanište.

-.--.-
Od voditeljice projekta Melinde Andrić saznajemo kako će se radovi nastaviti, a već će sutra u promet biti pušten produžetak Remetinečke ceste koja povezuje Jadransku aveniju s Karlovačkom cestom.

Radovi bi do prosinca trebali biti gotovi

- Danas smo pustili sjeverni kolnik Jadranske avenije preko novoizgrađenog nadvožnjaka. Dalje ćemo nastaviti radove na pristupnim pravcima kojima će se ulaziti u naselje Lanište - rekla je voditeljica projekta Melinda Andrić te dodala kako bi svi radovi do prosinca trebali biti gotovi.

Voditeljica projekta pohvalila se i kako se sutra otvara i produžetak Remetinečke ceste s kojim će se još više rasteretiti promet na ovoj kriznoj točki zagrebačkog prometa.

  

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!