AUTOR agencija vlm
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

25. OžUJKA 2012. 11:34h

Potraga za ubojicom Davora Golubića i dalje traje

Foto

Zagreb
0

Tekst

Policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljeljem koji je sinoć oko 19.25 sati u Savskoj s nekoliko hitaca iz vatrenog oružja Davora Golubića (38). 

U trenutku ubojstva žrtva se nalazila na parkiralištu u automobilu marke Renault Clio bijele boje splitskih registracija, u vlasništvu jedne tvrtke. 

Koliko je za sad poznato, Davor Golubić nije bio kažnjeno evidentiran, a njegovo mrtvo tijelo prevezeno je na zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati gdje će biti biti obavljena obdukcija. Počinitelj se s mjesta događaja udaljio pješice, a prema nekim tvrdnjama očevidaca pobjegao je Veslačkom ulicom.

Davor G. ubijen je u subotu navečer oko 19.25 sati u Savskoj kod kućnog broja 164. Prema neslužbenim informacijama, dok je sjedio autu nepoznati počinitelj u njega je ispalio, prema tvrdnjama svjedoka, najmanje tri hica.Počinitelj se s mjesta događaja udaljio pješice te je pobjegao Veslačkom ulicom.

Ubijeni muškarac vlasnik je kafića Princ Student i još jednog lokala točno preko puta parkirališta na kojem se i dogodilo ubojstvo.

Susjedi su sinoć prepričavali kako je prva reagirala majka ubijenog, koja inače stanuje u stanu do kafića, te je istrčala na ulicu kada je začula pucnjavu. Žena je počela zapomagati i dozivati upomoć, a ubrzo su joj priskočili ljudi koji su se zatekli na mjestu događaja.

U Savsku je ubrzo stigla policija i hitna pomoć te su nesretnu ženu pokušavali umiriti. Policija je sinoć duže vrijeme obavljala očevid, a nije bilo informacija jesu li možda uspjeli pronaći počinitelja.