ČESTITAJTE MLADENCIMA

14. LIPNJA 2009. 15:47h

Prije sudbonosnog 'da' požurili uplatiti loto

Foto

Zagreb
1

Tekst

Ana Drpić i Hrvoje Dorešić vjenčali su se u crkvi Svetog Leopolda Bogdana Mandića nakon desetogodišnje sretne veze.

Desetogodišnju sretnu vezu ovoga su vikenda u crkvi Svetoga Leopolda Bogdana Mandića okrunili Ana Drpić (30) i Hrvoje Dorešić (30). Dojmove sa svadbe i zanimljivu i nesvakidašnju zgodu mladenke i mladoženje prepričao nam je Anin brat Luka (22).

-.-L.D.-.-Ana Drpić i Hrvoje Dorešić
Ana Drpić i Hrvoje Dorešić
Photo L.D.  
- Na vjenčanju je bilo super, malo je oko ponoći vladala panika jer nisu stigle torte, ali sve je bilo dobro. Hrvoje i Ana deset su godina zajedno, još od srednje škole. Šogor mi je super - rekao nam je Luka, dodajući kako je prije fotografiranja podsjetio novopečeni bračni par koliko je sati.

- Jeste li uplatili loto-listić? 17.28 sati je, imate još dvije minute - poručio je sestri, koja je s Hrvojem užurbano, u vjenčanici, pohitala do najbližeg kioska Hrvatske lutrije.

Iako nisu osvojili ni 'super sedmicu' ni 'jackpot', presretni mladenci uživali su u svojem danu, prisjećajući se kako su se upoznali - na nagovor prijatelja, ''na slijepo''. Prema Lukinim riječima, Ana i Hrvoje zasada ne planiraju prvorođenca, a kako nam je kazao, radije bi nećaka nego nećakinju.

Inače, Hrvoje Dorešić bio je prvi urednik rubrike Zagreb na portalu Javno, a uredništvo i bivše kolege želje njemu i Ani puno sretnih dana u braku.