UDRUGA PULS 40

4. PROSINCA 2008. 13:21h

Prvi besplatni tečaj informatike za Zagrepčane

Foto

Zagreb
0

Tekst

Tečajevi Plus 40, koje je podržala i Gradska skupština, organizirat će se prema gradskim četvrtima za njihove stanovnike.

Povodom početka održavanja prvog besplatnog tečaja osnovnih informatičkih znanja namijenjenim Zagrepčanima srednje i starije dobi, Udruga Plus 40 u petak će, 5. prosinca ove godine obavijestiti gdje će se i kada održavati tečajevi.

Naime, tečajevi Plus 40 namijenjeni su Zagrepčanima srednje i starije dobi koji do sada nisu imali prilike naučiti koristiti se računalom. Nova znanja koja će usvajati na tečajevima omogućit će im aktivno sudjelovanje u kvaliteti života koju donosi informatizacija, olakšati im svakodnevicu, pojednostaviti komuniciranje na daljinu i, nadamo se, potaknuti nove životne interese.

Tečajevi Plus 40 organizirat će se prema gradskim četvrtima za njihove stanovnike. Prepoznavši projekt Plus 40 kao značajan doprinos naporima Hrvatske na putu priključivanja europskim trendovima i postignućima na području e-edukacije građana svih dobi, projekt je pokroviteljstvom podržala Gradska skupština Grada Zagreba.