14. LISTOPADA 2011. 10:34h

Taxi Cammeo: U Zagrebu smo ukupno zaposlili 400 ljudi

Taxi Cammeo

Foto

Zagreb
0

Tekst

Očito isprovociran stalnim medijskim upitima o poslovanju, broju zaposlenika te usporedbama s ostalim koncesionarima za taksi-prijevoz u Zagrebu, Dražen Medić, tehnički direktor tvrtke Taxi Cammeo Zagreb, obratio se priopćenjem za javnost dajući odgovore.

– Grupacija Taxi Cammeo Zagreb, počevši s radom u Zagrebu 22. travnja 2011. godine sa 76 vozila, zaposlila je ukupno 400 ljudi, i to u različitim odjelima svoje grupacije. Ponajviše je zaposleno vozača i djelatnika u dispečerskom centru. Osim toga otvorena su nova radna mjesta i zaposleni ljudi u upravi, marketingu i ljudskim resursima – objasnio je Medić.

Grupacija Taxi Cammeo Zagreb ne ulazi u to niti je zanima tko s kim prijateljuje u Zagrebu, već jasno i ciljano širi svoje strateško poslovanje unutar autotaksi-prijevoza. Taxi Cammeo prerastao je u nacionalnu, a ne lokalnu tvrtku i grupaciju te će tako i dalje razvijati svoje poslovanje i štititi dostojanstvo svojih radnika, i u Rijeci, i u Osijeku, i u Zagrebu, i u drugim gradovima, piše u priopćenju koje potpisuje tehnički direktor.