TEKST: Š.G.
FOTO: Ilustracija
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

ROK DO 15. SVIBNJA

28. TRAVNJA 2009. 21:30h

Upisi u dječje vrtiće Grada Zagreba

Foto

Zagreb
0

Tekst

Roditelje treba posebno upozoriti da zahtjeve treba predati u najbliži dječji vrtić, a zahtjevi se počinju primati od sljedećeg ponedjeljka.

Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport priopćio je danas da će dječji vrtići Grada Zagreba primati zahtjeve za upis djece predškolske dobi u pedagošku 2009./2010. godinu u programe predškolskog odgoja i naobrazbe od 4. do 15. svibnja ove godine.

Zahtjevi se mogu podnijeti za neki od sljedećih programa: redoviti program u petodnevnom radnom tjednu za djecu koja do 31. kolovoza ove godine navrše jednu godinu do polaska u osnovnu školu, te za djecu koja do 31. kolovoza navrše od 6 mjeseci do 11 mjeseci života, program predškole za djecu u godini prije polaska u osnovnu školu koja nisu obuhvaćena redovitim programom.

Također i posebni programi za djecu s određenom vrstom teškoća, za djecu pripadnike nacionalnih manjina, te za djecu s posebnim interesima i potrebama.

Roditelje treba posebno upozoriti da zahtjeve treba predati u najbliži dječji vrtić te da će programi za djecu u dobi od 6 do 11 mjeseci biti organizirani samo za djecu zaposlenih roditelja koji ne koriste porodiljni dopust.

Objava rezultata upisa bit će objavljena na oglasnim pločama dječjih vrtića 15. lipnja, a upisana djeca započinju ostvarivati program predškolskog odgoja od prvog rujna 2009.

Dokumenti potrebni za upis dostupni su u dječjem vrtiću i na web adresi www.zagreb.hr.