23. VELJAčE 2012. 11:07h

Australska manekenka Abbey Lee Kershaw u rokerskom izdanju

Tekst

Nakon što je bila zaštitno lice japanskog brenda Moussy za jesen/zimu 2011./2012., australska manekenka Abbey Lee Kershaw ponovno se našla u toj ulozi. U proljetnoj kampanji transformirala se u pin-up djevojku s rokerskom dušom, a s obzirom na to da je velika ljubiteljica tetovaža i piercinga, savršeno je lice za ovaj japanski brend koji obožava zakovice, kožu i rokerski stil.

U kožnatom prsluku sa zakovicama, ispranim trapericama i grudnjaku, Abbey je pozirala pred objektivom majstora fotografije Terryja Richardsona, a buntovni styling ublažen je retrouvojcima i pastelnim make upom. Moramo priznati da nakon svih modnih uloga koje je dosad odigrala ova pomalo buntovna odlično joj stoji.   

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!