20. VELJAčE 2012. 23:13h

Dnevni horoskop za 21. veljače 2012.

Foto

Život
1

Tekst

Ovan: Netko Vas nervira svojim nametljivim ponašanjem i remeti Vašu koncentraciju, zbog toga činite niz pogrešnih poteza u društvu suradnika. Potrudite se da pravilnije kontrolirate impulzivnu stranu svoje prirode. Potrebno je da preuzmete više zaštitničku ulogu u određenim situacijama pred svojom obitelji. Obratite pažnju na nove događaje koji počinju zabrinjavati voljenu osobu.


Bik: Nema potrebe da skrećete veliku pažnju na sebe ako unaprijed niste osigurali nečiju asistenciju ili dobru podršku. Važno je da prihvatite nečiji savjet bez obzira što imate dojam da se radi samo o djelomičnom poslovnom rješenju. Možda svoje emotivne želje povremeno upućujete pogrešnoj osobi. Događa se da nepotrebno kritizirate osobu do koje ne dopire Vaš glas ili jasna poruka.


Blizanci: Preokupirani ste različitim susretima i obvezama, ali svoje zadatke najčešće završavate skladno i u predviđenom roku. Suradnici podržavaju Vaše ideje i pozitivno ocjenjuju Vašu ulogu u različitim situacijama. »Ljubavni rebus« je ponekad nemoguće riješiti bez iskrenog suočavanja i razgovora s voljenom osobom. Netko Vas često potiče na emotivnu nesigurnost i pojačane dileme.


Rak: Osoba koja Vam se često suprotstavlja nema bitan utjecaj na Vaše poslovne planove ili na završne rezultate. Vaš uspjeh podrazumijeva proširenu suradnju i pojačanu kontrolu nad važnim događajima. Zadržite aktivnu ulogu. U pojačanom emotivnom zanosu obično se događa da stvari procjenjujete na pogrešan način. Najbolje je da sačuvajte bliskost s osobom koja neće iznevjeriti Vaša očekivanja.


Lav: Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili Vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Dobro razmislite, impulzivni tonovi i inzistiranje na osobnim ciljevima mogu poremetiti suradnički dogovor. U ljubavnom odnosu ne možete uvijek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret s jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako kao što Vam se čini.


Djevica: Ne krijete svoje optimistično raspoloženje i djelujete samouvjereno pred osobom koja testira Vaše profesionalne sposobnosti. Stalo Vam je da se predstavite kao osoba od povjerenja pred poslovnim partnerima. Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku »razumnu mjeru«. Ponekad imate previše perfekcionističke zahtjeve bez obzira što Vam je teško to i prihvatiti kao istinu.


Vaga: U susretu sa suradnicima bolje je da ispoštujete listu prioriteta nego da riskirate u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrijednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima. Susret s jednom osobom djeluje pomalo zamorno ili ne odgovara Vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbjegnete nečije društvo. 


Škorpion: Smeta Vam način na koji netko predstavlja Vaše ideje ili dosadašnji uspjeh. Uglavnom nema razloga da prešućujete svoje nezadovoljstvo pred suradnicima. Na sreću, sporne situacije mogu se riješiti u zajedničku korist. Prihvatite nečiji poziv ili emotivni poticaj koji u Vama pokreće bliska osoba. Osjećate da Vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da više uživate u svom svijetu intime.


Strijelac: Znate se dobro organizirati, svoje obaveze završavate ažurno i bez velike priče. Na takav način ispunjavate visoko postavljene kriterije, uz osnovne uvjete koji Vas obvezuju na poslovnu suradnju. Dok Vi djelujete bezbrižno kroz zbivanja koja Vas prate u privatnom životu, Vaš partner pokušava odgonetnuti zajedničke dileme. Netko kao da neizravno osuđuje Vas način ponašanja.


Jarac: Djelujete uznemireno i to se djelomično odražava na Vašu komunikaciju sa suradnicima. Izbjegavajte pretjeranu dozu poslovnog eksponiranja, nema potrebe da dokazujete svoju nadmoć u situacijama kada možete djelovati poučno. Nestrpljivo očekujete dobar povod za izlazak ili neki susret s jednom osobom, imate na umu više kombinacija. Osjećate pojačanu strast i emotivni impuls.


Vodenjak: U susretu sa suradnicima nema potrebe da donosite zaključak na osnovu svojih osjećaja ili prvog dojma. Uspjeh u poslovno-financijskom smislu nije moguće ostvariti bez nečije podrške. Budite realni u svojoj procjeni. Ponekad je istina dobro skrivena između redova, obratite više pažnju na nečije ponašanje ili na poruke. Stišajte svoje strasti onda kada situacija može izmaknuti kontroli.


Ribe: Ne želite riskirati, ali samo brza akcija predstavlja uvjet za financijski dobitak ili za bolji status u krugu poslovnih partnera. Potrebno je da nametnete svoje stavove i da se angažirate na različitim stranama. Netko će Vas obradovati svojom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što Vas asocira na uzbudljivu zabavu i na emotivno zbližavanje koje zaista odgovara Vašim potrebama.