25. SVIBNJA 2012. 22:30h

Dnevni horoskop za 26. svibnja 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Vaši poslovni postupci ili način razmišljanja, potvrđuju uvažavanje i pozitivnu ulogu koju imate u društvu suradnika. Poslovni uspjeh djeluje poticajno i na Vašu okolinu, očekuju Vas brojni pozivi i interesantne ponude. Partner ima pravo da Vas podsjeti na osnovna »pravila« zajedničkog života, posebno kada djelujete suviše zaneseno, odsutno ili kada se udaljavate bez dobrog objašnjenja.


Bik: Na osnovu kompletne poslovne situacije, dio obaveza uspješno prebacujete na svoju okolinu i vješto organizirate zajedničku akciju. Suradnici prihvaćaju Vaš način razmišljanja. Položaj Mjeseca trenutno utječe na Vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Ali, novi izazov ili avantura može imati i neke negativne posljedice. Budite dovoljno diskretni.


Blizanci: Nema razloga da previše mistificirate svoje poslovno-financijske planove ili da ignorirate nečije prisustvo i utjecaj. O Vašem uspjehu ili ponašanju ne trebaju raspravljati suradnici koji Vam nisu dovoljno bliski. Odgovara Vam dodatna pažnja i razmjena nježnosti u odnosu sa voljenom osobom. Netko osvaja Vaše simpatije i emotivnu naklonost. Otkrivate nove radosti u nečijem prisustvu.


Rak: Vaš način razmišljanja nailazi na glasno negodovanje među suradnicima. Stoga, nemojte riskirati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Važno je da ispoštujete osnovni poslovni dogovor. Imate snažan inituitivni osjećaj da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Brinete zbog nečije dvosmislene poruke ili zagonetnog ponašanja.


Lav: Pretjerano eksponiranje ili isticanje svojih ciljeva kao najboljeg rješenja odslikava Vašu osnovnu potrebu za velikim uspjehom. Neki vid neugodnosti koji Vas očekuje u susretu sa suradnicima, predstavlja logičan slijed događaja ili reakciju na Vaše ponašanje. Smišljeno preuveličavate svoje emotivne potrebe u društvu voljene osobe. Sa namjerom previše dramatizirate nove događaje.


Djevica: Smišljeno izbjegavate susret sa osobom koja ima pomalo negativan stav o Vašim profesionalnim sposobnostima i često kritizira Vaš stil izražavanja. Ipak, prije ili kasnije morat ćete prihvatiti kompromisno rješenje. Nedostaje Vam netko kome biste povjerili svoje misli i neka potisnute osjećaje. Budite pažljiviji u ljubavnom dijalogu, ponekad se nesmotreno više kaže nego što se želi.


Vaga: Stalo Vam je da impresionirate svoju okolinu ili osobu koja pažljivo nadgleda Vaše profesionalne aktivnosti. Ponekad različiti detalji imaju presudno značenje za krajnji uspjeh ili na veće uvažavanje među suradnicima. Sve je moguće kada se spoji lijepo i korisno. Usmjerite svoje misli i pažnju prema osobi koja ima slične emotivne afinitete i koja Vas može u potpunosti razumijeti.


Škorpion: Na osnovu dobre intuicije i utjecaja faktora sreće, djelujete uspješno na različitim stranama. Prati Vas splet dobrih okolnosti, postoje rezultati koji istovremeno potvrđuju Vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Novi događaji u susretu sa voljenom osobom, predstavljaju dobar povod za zajednički užitak. Djelujete vrlo zanosno i znate kako da ugodite onima koje volite.


Strijelac: Djelujete neskromno u svojim izjavama pred suradnicima. Ne dozvoljavate da netko drugi odlučuje o uvjetima i poslovno-financijskim interesima. Stil ponašanja koji primcenjujete povlači različite komentare ili riječi kritike. Nema potrebe da provodite nove emotivne hirove ili da prkosite voljenoj osobi, budite odmjereni u svojim zahtjevima.


Jarac: Postoje različite interesne sfere među suradnicima, ali Vi znate kako da procijenite realne okolnosti i da prepoznate faktore koji donose zajednički uspjeh. Okolina ima dovoljno povjerenja u Vaše stručno znanje ili sposobnosti. Pažljivije analizirajte osobu koja Vas nepotrebno opterećuje svojim čudnim ponašanjem i pomalo neskromnim zahtjevima.


Vodenjak: Pokušavate skrenuti pažnju svoje okoline u pravcu koji najviše odgovara Vašim poslovnim interesima ili ciljevima. Međutim, postoje iznenadne okolnosti koje Vas usporavaju da ostvarite svoje namjere. Nema razloga da namećete svoje mišljenje pred suradnicima. Djelujete uznemireno. Prije ili kasnije, morate prihvatiti nečija pravila o zajedničkom životu i »emotivnu opomenu«.


Ribe: Vaša poslovna vizija ne može se u potpunosti ostvariti, ali buduće vrijeme će donijeti i bolje rezultate koji Vam nedostaju. Važno je da potičete stvaralački impuls i da sačuvate dobar odnos sa suradnicima. Ponekad je teško uskladiti različite interese u odnosu sa voljenom osobom. Želite ostvariti bliži emotivni kontakt i potpuni sklad.