25. TRAVNJA 2012. 21:54h

Dnevni horoskop za 26. travanj 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Ukoliko ne razumijete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono što je neizvjesno, prije ili kasnije stvari se mogu  iskomplicirati na Vašu štetu. Svaka informacija ima korisno značenje, ako je pravilno razumijete i usmjerite. Partnerovo jasno negodovanje, dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama.


Bik: Djelujete neraspoloženo, jer netko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovno-financijskoj suradnji. Nečija rigidnost, predstavlja osnovni problem koji Vas ometa da završite započeti posao. Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti pratiti Vaš ubrzani ritam.


Blizanci: Pristojnost Vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom, kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa suradnicima. Naravno sve ima svoju dobru ili lošu stranu, stoga na vrijeme odlučite čemu i kome dajete prednost u poslovnoj suradnji. Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namjere, budite više diskretni i suzdržani u rekacijama. Mudro prešutite neke detalje iz svog života.


Rak: Ukoliko Vam je stalo da izgladite neki poslovni nesporazum sa određenim suradnicima, budite promišljeni. Nemojte dozvoliti da netko drugi govori u Vaše ime, procjenite kada trebate preuzeti kontrolu nad važnim događajima. Potrebno je da sa više detalja i na bolji način  objasnite voljenoj osobi zbog čega povremeno izgledate suviše zamišljeno ili »odsutno«. Objasnite svoje postupke.


Lav: Netko Vam je naklonjen i ima pozitivan utjecaj na Vaše poslovno-financijske planove. Ukoliko ste dovoljno efikasni, predstoji Vam novi »dobitak« ili neki vid moralne satisfakcije. Nemojte propustiti dobru priliku. Dovoljan je samo pozitivan poticaj ili unutrašnji impuls, da osjetite veliki emotivni zanos koji Vas približava dragoj osobi. Znate kako da osjetite zrake radosti koji Vas inspiriraju.


Djevica: Stalo Vam je da prikrijete svoj trenutni neuspjeh ili psihološku nespremnost, da se intenzivnije posvetite određenom zadatku. Međutim, Vaš izraz lica govori dovoljno o Vašem raspoloženju. Ne paše Vam trenutna pozicija ili gubitak. Nemojte dozvoliti da se netko zaklanja iza Vaših obećanja koja ostaju nedorečena i nerazumljiva. Na vrijeme raščistite nove nesporazume u emotivnom odnosu.


Vaga: U prilog Vam idu nečije izjave ili potvrda suradnika, važno je da nastavite sa započetim poslovnim planovima. Prihvatite nečiji koristan savjet i izbjegavajte neke popularne »instant recepte« kao privremeno poslovno rešenje. Očekuje Vas pozitivan obrt događaja u privatnom ili obiteljskom životu. Voljena osoba će promijeniti svoje mišljenje, na Vašu veliku radost ili oduševljenje.


Škorpion: Netko Vas možda navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka mjerila i pokušava ograničiti Vaše poslovne mogućnosti. Zamaraju Vas dodatna objašnjenja. U odnosu sa voljenom osobom, ipak ne možete sve događaje držati pod strogom kontrolom. Slobodno sa povjerenjem prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime.


Strijelac: Osobno dostojanstvo ili veliki ponos Vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju praktičnu pomoć. Ali, isključivost u mišljenju stvara povod za novu zabludu. Negativni rezultati nastaju, kao posljedica pogrešnih poslovnih procjena i povlačenja loših poteza. Voljena osoba u duhu dobrih namjera, pokušava  primiriti zajedničku tenziju ili  Vas oraspoložiti sa nekim novim i zanimljivim idejama.


Jarac: Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na Vašu koncentraciju, osjećate lagani umor. Stoga, nemojte dozvoliti drugima da Vam nameću različite obaveze. Nastavite da se pridržavate osnovne satnice i rasporeda. Važno je da djelujete dovoljno uvjerljivo pred voljenom osobom. Netko Vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja koja se mogu vrlo različito tumačiti.


Vodenjak: Netko ne odgovara na Vaše zahtjeve, što dodatno komplicira poslovni dogovor i očekivanja koja imate. Izbjegavajte svaki vid pretjerivanja koji narušava suradničku atmosferu, posvetite pažnju samo prioritetnim pitanjima. Netko Vas oduševljava svojim neodoljivim šarmom i stilom ponašanja, potrebno je otkloniti sve emotivne nedoumice. Ponekad je sve mnogo jednostavnije nego što izgleda.


Ribe: Kada bolje uskladite svoja duhovne interese sa praktičnim ciljevima, očekuju Vas pozitivni rezultati. Ponekad stvari promatrate iz neke ružičaste perspektive i bez želje da se spustite u svijet realnosti. Pokažite veći smisao za praktičnim vrijednostima. Netko Vas možda nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost koju imate pred bliskom osobom.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!