28. SRPNJA 2012. 22:08h

Dnevni horoskop za 29. srpnja 2012.

Rak

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Upotrijebite svoje praktične sposobnosti u različitim situacijama. Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete od svojih suradnika, budite dovoljno učinkoviti i uvjerljivi. Osmislite originalan nastup, važno je da kontrolirate nove događaje. Sposobni ste zablistati u pravom trenutku, a partner ne može ostati ravnodušan na Vaš šarm ili pojavu.


Bik: Imate veliki broj obaveza i želite da sve funkcionira na besprijekoran način. Obratite pažnju na nečiju ideju ili na koristan savjet o zajedničkoj akciji. Vaš uspjeh i osobno zadovoljstvo proizilaze iz zajedničkog dogovora. Važno je prepustiti se svojim emotivnim željama ili pomaknuti neke subjektivne granice u odnosu prema dragoj osobi.


Blizanci: Djelujete samouvjereno u novim situacijama za koje Vaši suradnici nemaju dovoljno praktičnog iskustva ili losobne hrabrosti. Ipak, postoji dio istine koji smišljeno prešućujete. Potrudite se ostvariti dobar poslovni kontakt na različitim stranama. Godi Vam nečija pažnja, ali potajno priželjkujete isprobati svoj šarm i sposobnosti u novom društvu.


Rak: Imate loš predosjećaj u vezi novih događaja na poslovnoj sceni, stoga gubite interes za suradnički dogovor. Ipak, mimo Vaše volje netko uporno diktira »poslovna pravila« i očekuje Vašu servilnost. Uzalud prikrivate svoje neraspoloženje, Vaši postupci dovoljno govore o tome što mislite ili osjećate. Ne možete zavarati osobu koja Vas dobro poznaje.


Lav: Očekuje Vas novo ili poučno iskustvo u poslovnoj suradnji. Potičite kod sebe kreativnu radoznalost, ali nemojte prekoračiti »okvire istine«. Važno je da procijenite najbolji trenutak za akciju i da svoje ideje plasirate na pravom mjestu. U susretu s voljenom osobom pokažite iskrene namjere, probudite neke »usnule« želje i potisnute emocije.


Djevica: Djelujete snalažljivo u različitim situacijama, sve planirane obaveze možete završiti po kratkom postupku. Prati Vas romantično raspoloženje, tako da nečije riječi ili pogled u Vama potiču lavinu pozitivne energije i osjećaja. Ako ste dovoljno maštoviti, očekuje Vas ugodno iskustvo u nečijem društvu. Uživajte u sreći koja Vas prati.


Vaga: Osjećate neodostatak koncentracije i nemate jaku volju da se angažirate na različitim stranama. Prepustite suradnicima dokazivanje sposobnosti u situacijama koje Vas zamaraju. Važno je da se pravilno organizirate. U susretu s voljenom osobom nema potrebe za mistifikacijom, na takav način svatko postaje »žrtva« vlastitih zabluda.


Škorpion: Zaokupljeni ste pogrešnim informacijama u susretu s osobom koja ima sumnjive namjere. Nažalost Vaš uspjeh gubi pravi smisao, pred suradnicima koji osporavaju Vaše profesionalne sposobnosti ili zasluge. Imate suviše romansiranu sliku o jednoj osobi, ne budite naivni. Promotrite stvari u okvirima realnosti.

Strijelac: Osvrnite se na neke situacije iz bliske prošlosti ili raščistite nesporazum u odnosu s određenim suradnicima. Nema potrebe za velikim optimizmom u pokušaju mijenjanja poslovnog poretka ili nečijeg mišljenja. Budite realni i umjereni u svojim zahtjevima. Očekuje Vas partnerovo nerazumijevanje ili nečije emotivno odbijanje.


Jarac: Potrudite se da svoje obaveze rješavate na inteligentan način i bez suvišne priče. Nema potrebe da forsirate situacije koje izazivaju negodovanje kod većine suradnika. Novi konflikti donose dodatne probleme. Voljena osoba želi Vam izaći u susret, ali previše ste zaokupljeni subjektivnim mjerilima. Ne primjećujete nečiji signal ili znak dobre volje.


Vodenjak: Djelujete neskromno. U određenim prilikama previše ističete osobne zasluge i sebe stavljate u prvi plan, zbog toga Vaša okolina reagira na različite načine. Postoje situacije u kojima prolazite kao pobjednik, ali na nekoj drugoj strani gubite dominaciju. Želite ostvariti svoje emotivne namjere, tako da ne obraćate posebnu pažnju na partnerove primjedbe i negodovanje.


Ribe: Vaši interesi su praktične prirode, tako da svoju pažnju i energiju najčešće usmjeravate na materijalne rezultate. Nepotrebno forsirate određene poslovne situacije. Razmislite, sve ima svoju cijenu i ulog. Očekuje Vas dobitak, ali i izvjesna rezignacija. Lako Vas je uzmeniriti i pokrenuti na jaču emotivnu reakciju. Previše brinete zbog nečijih riječi ili postupaka.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!