28. VELJAčE 2012. 22:17h

Dnevni horoskop za 29. veljače 2012.

Foto

Život
2

Tekst

Ovan: Trebate napraviti dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procjenu. Obratite pozornost na nečiju reakciju. Uvijek postoji uspješniji i ljepši dio stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme. Imate velika očekivanja, međutim partner često prikriva svoje namjere. Zadovoljstvo je kada nešto činite u svrhu zajedničke radosti i sreće.


Bik: Poruku koju dobijate možete shvatiti na različite načine, stoga pokušajte sagledati onu pozitivnu stranu. Potreban Vam je dodatni entuzijazam i podrška različitih suradnika, kako biste svoje obaveze završili u zadanom roku. Morate unaprijed poznavati osnovna »ljubavna pravila«, prije nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov. 


Blizanci: Ne trebate se previše opterećivati nečijom pričom ili brinuti o svojim poslovno-financijskim interesima. Okolina pomaže zajednički uspijeh i netko pokušava da Vam osigura određene povlastice ili bolje materijalne uvjete. Dobar predosjećaj koji imate nagovještava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom društvu. 


Rak: Naivno vjerujete u nečiju priču i ne provjeravate nove informacije koje utječu na završne rezultate u poslovnoj suradnji. Ipak, gubitak s kojim se suočavate nije od posebne važnosti. Teško vam se suočiti sa svojim emotivnim slabostima i potrebna vam je objektivnost u mišljenju. Ako ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se sviđa. 


Lav: Djelujete sumnjičavo i nemate dovoljno povjerenja u neke suradnike. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovno-financijskim planovima. Zadržite odredjenu mjeru opreza, pogrešan potez stvara preduvjet za gubitak. Izbjegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom.


Djevica: Većinu događaja tumačite na sebi karakterističan način, uporno ignorirate situacije koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procjenu. Nema razloga da odbijate upozorenje koje vam upućuju bliski suradnici. Djelujete zabrinuto. Ako partner nema dovoljno razumijevanja za vaše potrebe, pitanje je kome biste se trebali obratiti za emotivnu podršku. 


Vaga: S nekoliko dobrih poteza možete učiniti više nego vaši suradnici. Pridržavajte se pravila:  o uspjehu ne treba previše pričati, već treba uspešno djelovati. Možete ostvariti svoje namjere na različitim stranama. Netko vas dodatno intrigira ili privlači vašu emotivnu pažnju, više nego što ste spremni  priznati. Djelujete suviše tajanstveno. 


Škorpion: Djelujete vrlo snalažljivo u različitim situacijama. Imate dobar predosjećaj, na pomolu su sjajni rezultati koji potvrdjuju vašu pozitivnu ulogu pred suradnicima. Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno kako biste privukli nečiju pažnju. Inspirirajte svog partnera na uzbudljivu zabavu. Uvijek vrijedi pokušati s nekom »dobrom idejom«.


Strijelac: Nema potrebe da se uspoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umjesto da se dokazujete pred suradnicima koji primjenjuju različite poslovne kriterije. Pretjerujete sa svojim zahtjevima pred voljenom osobom, treba znati osjetiti »čari« i uživati u »malim stvarima«. Sačuvajte pravu mjeru vrijednosti.


Jarac: Ukoliko vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primijenite provjerenu taktiku. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije riječi i početne komplikacije. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija. Vaše se želje mogu ostvariti, pod uvjetom da djelujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu. 


Vodenjak: Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-financijske propuste, previše izgovorenih reči ne donosi rješenje. Staloženo razmislite o svemu, upotrebite svoje diplomatske vještine i praktičnu pamet. Partner za razliku od vas lakše rješava vlastite ili zajedničke probleme. Ipak, vi se ne želite nalaziti u nečijoj sjenci ni prihvatiti pasivnu ulogu. 


Ribe: Netko od suradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Kad god vam se ukaže neka iznenadna prilika prihvatite najbolju ponudu. Djelujete pomalo nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osjećate emotivni žal za nekim ugodnim ili dalekim uspomenama.