31. KOLOVOZA 2012. 10:08h

Dnevni horoskop za 31. kolovoza 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Ukoliko netko kritizira Vaš način rada nema razloga reagirati previše impulzivno. Obratite pažnju na koristan savjet, uvijek postoji mogućnost da se ostvari poslovni dogovor koji vodi u pravcu novih zajedničkih rješenja. U odnosu sa voljenom osobom potrebna Vam je možda realnija procjena, nemojte tražiti neke nemoguće ustupke. Sa više poštovanja prihvatite ono što dobijate.

Bik: Ukoliko nemate dovoljno povjerenja u određene suradnike, možda treba na vrijeme i pravilno zaštititi svoje poslovne interese. Nema se potrebe raspravljati sa neistomišljenicima već preuzeti inicijativu koja vodi prema pozitivnim rezultatima. Partner uz svu dobru volju možda ne razumije uvijek i u potpunosti sve Vaše namjere te očekuje da se konkretno izjasnite oko nekih zajedničkih planova.

Blizanci: Nove informacije zvuče komplicirano i neki suradnici ne ispunjavaju možda u potpunosti sva Vaša očekivanja, ali Vi se dobro snalazite u različitim situacijama. Detaljno provjerite različite okolnosti, prije nego što započnete novu poslovnu akciju. Povremeno osjećate izvjesnu nelagodu pred bliskom osobom i djelujete napeto. Nemojte davati pogrešna obećanja i prihvatite iskreni razgovor.

Rak: Netko Vas dovodi pred skoro svršeni čin ili u nezgodnu poslovnu situaciju. Stoga, izbjegavajte afektivno ponašanje i zatražite necčju podršku. Sve što činite ostavlja određene posljedice na Vaš poslovni ili društveni život, budite promišljeni. Sačuvajte emotivnu distancu koja Vam je potrebna. Ukoliko ste mladi ili slobodni, nemojte dozvoliti da Vas zavedu necčji laskavi komplimenti.

Lav: Zainteresirani ste za neke skrivene informacije ili za poslove koji se obavljaju više na zaobilazan način. Privlače Vas veliki izazovi ili mogućnost da udvostručite svoje poslovno-financijske rezultate. Nema potrebe da Vam nečije prisustvo iznenada »pomuti razum« ili da se sukobljavate sa voljenom osobom. Uz povećani sluh za toleranciju kontrolirajte i svoju impulzivnu stranu prirode.

Djevica: Na Vama je da provedete u djelo nečije ideje jer na takav način možete ostaviti profesionalan dojam u susretu sa suradnicima. Ukoliko Vam je stalo ostvariti neki dvostruki dobitak, budite dovoljno uvjerljivi pred okoliom. Planirajte novi ljubavni susret. Kod Vas djeluje romantično i dobro raspoloženje, a partner Vam iskreno želi ugoditi na neki neobičan ili poseban način.

Vaga: Položaj Mjeseca trenutno djeluje izazovno na Vaše psihičko stanje, stoga u određenim situacijama reagirate pomalo »nekontrolirano« ili na osnovu prvog dojma. Bez obzira na nove poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare koje čujete. Nemojte dozvoliti da se bliska osoba osjeća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrijebite i neke svoje skrivene adute.

Škorpion: Važno je plasirati svoje ideje u odabranom društvu i na pravom mjestu. Unaprijed osmislite svaki potez prije nego što javno izložite svoje ideje pred suradnicma. Dobra priprema i organizacija predstavlja sigurniji put do uspjeha. Ako Vas muče nove emotivne sumnje, otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom. Nemojte donositi neke ishitrene zaključke na osnovu svog prvog ili blic dojma.

Strijelac: Važno je da se pravilno razumijete sa suradnicima ili da jasno definirate zajednička pravila u poslovnoj suradnji. Svatko od Vas treba odraditi svoj dio posla na najbolji način i bez pretjeranog eksponiranja. Nema se potrebe ponašati suviše strogo ili hirovito prema voljenoj osobi, nasuprot tome pokažite više nježnosti i razumijevanja u svakom pogledu. Od Vas se to i očekuje.

Jarac: Nekome kao da se posrećilo ostvariti svoje poslovne ciljeve, ali na Vama je da kompletnu situaciju ispratite sa dužnim poštovanjem. Izbjegavajte rivalstvo ili takmičarsku atmosferu, važno je čuvati pozitivnu vezu sa bliskim suradnicima. Strpljivo čekajte na nečiji poziv ili na partnerovo prisustvo. Bez obzira na volju postoje situacije koje ne možete ubrzati i promijeniti u svoju korist.

Vodenjak: Nove informacije ili događaji na poslovnoj sceni predstavljaju dobar povod za zajednički uspjeh. Potičite kod sebe smisao za praktičnom orijentacijom, trebate prihvatiti nečiji utjecaj. Netko  Vas pokušava inspirirati na pozitivno raspoloženje. Ali, Vi imate unaprijed zacrtane ciljeve i ne odstupate lako od svojih emotivnih namjera. Možda trebate dobro razmisliti o nečijem savjetu.

Ribe: Novi događaji na poslovnoj sceni imaju negativan utjecaj na Vašu koncentraciju, ne uspijevate ispuniti sve planirane obaveze u predviđenom roku. Važno je da svoju pažnju posvetite nekim prioritetnim ciljevima. Bolje je da se previše ne zanosite velikim emotivnim željama ili nečijim obećanjima. Nemojte precijenjivati osobne mogućnosti i nečije »slabosti«, negdje postoji granica.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!