27. VELJAčE 2012. 21:56h

FOTO: Sexy Angelina Jolie ponosno pokazivala nogu, Pittu nije smetalo

Foto

Seksi noga Angel ...
0

Tekst

Angelina Jolie kao da je osvojila Oscara. Barem se tako suvereno ponašala na crvenom tepihu kojim je prošetala ponosno izbacajući desnu nogu u prvi plan kroz prorez izazovne crne haljine. Iako ju je pratio u stopu, Brad Pittu to nije smetalo.

Vjerojatno je i to razlog zašto bračni par Jolie- Pitt svojoj djeci ne dozvoljava gledati dodjelu nagrada Oscar. Ali, zanimljivo je kako je izbačena noga Angeline na društvenim mrežama pokupila veliki broj likeova. Zašto, procijenite sami.  

Više pogledajte u fotogaleriji Seksi noga Angeline Jolie

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!