AUTOR: P.Č.
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

15. LIPNJA 2013. 13:27h

FOTO: Uspješno završena još jedna sezona Perwoll Fashion.hr cruise-a

Foto

Završnica Perwol ...
2

Tekst

Fenomenalnom drugom večeri završio je najveći ljetni modni događaj Perwoll FASHION.HR cruise collection koji se četvrti puta zaredom održao u jedinstvenom ambijentu plaže Zlatni rat, u Bolu na otoku Braču, pišu u priopćenju za medije iz Fashion.hr-a.

Svoje cruise kolekcije predstavili su Aleksandar Žarevac, Pavla Aleksić, dizajnerska skupina Young@Squat i Ivica Skoko, a podršku iz prvih redova došla su im pružiti brojna poznata lica, između ostalog Marijana Batinić, Ivan Herceg, Nevena Rendeli, Boris Banović, Tihana Harapin Zalepugin, Petra Dugandžić, Duško Modrinić, Mirna Medaković, Ankica Dobrić, Saša Kopljar, Ana Gruica, Ivo Perkušić i brojni drugi.

Drugu večer Perwoll FASHION.HR cruise-a otvorio je Aleksandar Žarevac predstavivši atraktivnu crno-bijelu liniju provokativnih jednodijelnih kupaćih kostima za žene, ali i kupaćih hlačica za muškarce i najavio svoju modnu viziju za ljetnu sezonu.

Pavla Aleksić prikazala je kolekciju inspiriranu Francuskom u kojoj se ističu lagani elegantni kombinezoni u bijelim i bež nijansama sa transparentnim lepršavim svilenim dijelovima nadopunjeni pletenim torbama - od velikih za plažu, do pismo torbi.
U sklopu regionalnog projekta Zona 45, hrvatska modna publika uživala je i u ljetnoj kolekciji dizajnerske skupine  Young@Squat iz Slovenije koja je prikazala zanimljive ljetne prozračne modele haljina i kupaćih kostima u nijansama crne i bijele s detaljima u toplim crvenim i narančastim te plavim tonovima.

Večer je zatvorio Ivica Skoko izvrsnom kolekcijom u sklopu koje je predstavio prozračne lepršave modele haljina u svijetlim tonovima kroz koje se provlači i točkasti print s retro prizvukom, a novitet u kolekciji su atraktivni ženski i muški kupaći kostimi.

Osim za izvrsne modne revije, organizatori su se pobrinuli i za sportske aktivnosti – u petak u popodnevnim satima održan je odbojkaški turnir Perwoll Sport Active u kojem je u neizvjesnom finalu ekipa sastavljena od manekena Fashion.hr-a pobijedila momčad predvođenu Ivanom Hercegom i Duškom Modrinićem, a u odbojci na plaži okušali su se i Saša Kopljar i Vinko Filipić.    

Perwoll FASHION.HR cruise collection kulminirao je u petak navečer velikim White by Perwoll partyem koji se održao u centru Bola, u popularnom cocktail baru "Varadero".

Brojni uzvanici uživali su u opuštenoj ljetnoj atmosferi i osvježavajućim koktelima do ranih jutarnjih sati te time okončali još jednu uspješnu sezonu najvećeg modnog događaja na Jadranu.

Više pogledajte u fotogaleriji Završnica Perwoll Fashion.hr cruise-a