19. SIJEčNJA 2012. 21:31h

Gledatelji škotskog STV-a na vijestima gledali scenu seksa

Foto

Život
0

Tekst

Gledatelji škotskog STV-a ostali su u čudu kada se tijekom vijesti u srijedu navečer na ekranu u pozadini pojavila scena seksa. Toliko da su se neki od njih odlučili pismeno požaliti postaji, prenosi Daily Mail.

Scena se pojavila samo na nekoliko sekundi tijekom razgovora između voditelja Johna MacKaya i blogera Dana Hodgesa. Najvjerojatnije je riječ o sceni iz TV-serije Shameless, a u postaji su shvatili što se dogodilo tek nakon što su pogledali snimku vijesti. Ispričali su se u četvrtak.

- Scena se može vidjeti samo na nekoliko sekundi, a većina gledatelja ju vjerojatno nije ni spazila - poručili su iz postaje, uz napomenu kako se to ovakva greška više neće dogoditi.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!