NJEGA ZA NJU

11. TRAVNJA 2010. 15:21h

Jednostavnim trikom spriječite lomljenje noktiju

Ruke

Foto

Život
0

Tekst

Kako se vaši nokti ne bi lomili te kako bi ostali što ljepši, upotrijebite mali trik prilikom manikure.

Lijepi nokti odraz su higijene i zdravlja. No, iako nam nekada zadaju muke trebali bismo im posvetiti posebnu pažnju. Ako nemate vremena za profesionalnu manikuru, odvojite malo vremena i sami ih njegujte.

Kada se odlučite ukrasiti nokte posebnim lakom kako bi dobili još ljepši izgled, važno je na umu imati još jednu stvar. Nikada ne nanosite lak na kuteve noktiju. Lak će oslabiti nokat te će se brže i lakše lomiti. Stoga, sljedeći put obratite pažnju na to.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!