AUTOR agencija vlm
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

10. TRAVNJA 2011. 19:25h

Karl Lagerfeld dizajnirao bočice za Diet Coke

Dizajner Karl Lagerfeld predstavlja Chanel kolekciju jesen zima 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Coco Rocha, Jeneil Williams i Heidi Mount zvijezde su najnovije kampanje za Diet Coke, čiju je bočicu za ovu priliku dizajnirao Karl Lagerfeld. Rezultat ove ekskluzivne suradnje šarmantna je bočica Cole, koja dolazi u tri varijante, te će se ovoga ljeta pojaviti samo u biranim trgovinama. Predviđa se kako će se bočice, koje će se prodavati odvojeno ili kao dio box seta, doslovce razgrabiti.

To i ne čudi jer se sve na što Karl Lagerfeld stavi svoj potpis, a nije basnoslovno skupo poput Chanela, proda do posljednjeg komada. Sjetimo se samo odjeće koje je svojevremeno dizajnirao za H&M (bojimo se pomisliti koliko bi sati Hrvatice bile tek za to spremne stajati u redu). 

A sam Kaiser Karl objasnio je kako je s posebnim guštom dizajnirao bočice, budući da je Diet Coke njegovo omiljeno piće, koje mu batler donosi u najfinijim kristalnim čašama. 

- Kao što svi znaju, pijem samo Diet Coke i ništa drugo. I noću i danju - rekao je njemački modni dizajner, za kojega se priča kako je 2001. godine izgubio 45 kilograma upravo zahvaljujući tom piću.  Navodno se njegova prehrana sastojala isključivo od kuhanog povrća i Diet Cole. 

Inače, bočice Cole do sada su "odijevali" i Matthew Williamson, Gianfranco Ferre, Marni i Roberto Cavalli.