AUTOR agencija vlm
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

29. SIJEčNJA 2012. 21:04h

Kate Middleton najbolje nosi šešire: Pobijedila Rachel Zoe i Sheena

Foto

Život
0

Tekst

Otkako je postala vojvotkinja, svijet se divi besprijekornom modnom izričaju tridesetogodišnje Kate Middleton, ali ne samo obični puk nego i modni znalci koji su pripadnici britanskog dvora dodijelili prestižnu titulu.

Naime, američka organizacija The Headwear Association, koja promovira nošenje i proizvodnju šešira, proglasila je Kate osobom koja najbolje nosi šešire. Vojvotkinja od Cambridgea uvjerljivo je pobijedila sa 91 posto glasova članova organizacije, a iza sebe je ostavila američke zvijezde glumicu Rachel Zoe, glumca Charlieja Sheena, glazbenike Justina Timberlakea, Ne-Yoa i Brunu Marsa koji su dobili po jedan posto glasova. Diljem svijeta pripadnice nježnijeg spola zahvalne su miljenici Velike Britanije što je pokazala da šeširi nisu modni dodatak rezerviran samo za žene srednje i starije dobi nego i za mlađe.

– Zahvaljujući Kate Amerikanke se osjećaju ugodno i samouvjereno noseći šešire u javnosti – poručili su iz The Headwear Associationa.

Za svaku priliku vojvotkinja Catherine omiljeni modni dodatak savršeno usklađuje s odjevnim kombinacijama, a brigu o svojim šeširima povjerila je najboljim kitničarima: Philipu Treacyju, Sylviji Fletcher, Rose Cory i Vivien Sheriff.

Stopama Lady Gage

Prije Kate ovu titulu ponijeli su Johnny Depp i Brad Pitt. U kući slavnih organizacije The Headwear Association nalaze se ikone šešira Victoria Beckham, Lady Gaga, Sarah Jessica Parker, Aretha Franklin, Fred Astaire i Marlene Dietrich.