28. OžUJKA 2012. 14:16h

Ljepota dolazi iz pravilno njegovane kože

Foto

Život
0

Tekst

Ljepota dolazi iz pravilno njegovane kože. A da bi koža bila pravilno njegovana, potrebno je omogućiti joj da diše te da pravilno upije sve aktivne sastojke koje joj pružamo. Jedino je pravilno očišćena koža u mogućnosti apsorbirati sve aktivne sastojke koji su joj potrebni. Upravo je čišćenje namjena nove linije iz Nuxea za 2012. godinu.

Ženstvenija, s novim mirisima i teksturama koji izazivaju ovisnost, linija za čišćenje nježne ružičaste nijanse bogata je laticama ružičaste ruže iz Damaska s bazom kokosa i sjemenki pamuka koji štite hidrolipidni sloj kože.
 
U liniji se nalaze proizvodi koji će zadovoljiti sve tipove kože, no s posebnim naglaskom na osjetljivu. Ono što se kod Nuxeovih proizvoda posebno naglašava jest da su potpuno u skladu s prirodom, bez parabena, sapuna, alkohola i fenoksietanola, a neki od proizvoda imaju i više od 97 posto sastojaka prirodnog podrijetla.

Novu liniju čine – micelarna nježna voda za čišćenje, hranjivo mlijeko za čišćenje, nježni tonizirajući losion, kremasti gel za čišćenje, micelarna pjena za čišćenje, nježan gel-piling te pročišćavajuća kremasta maska.