9. STUDENOG 2011. 21:05h

Nijemac u Texas Hold'em pokeru osvojio 8,72 milijuna dolara

Foto

Život
0

Tekst

Nijemac iz Kelna, koji se profesionalno bavi igranjem pokera, osvojio je 8.72 milijuna dolara na svjetskom prvenstvu u pokeru u Las Vegasu, javlja DailyMail.

U finalu natjecanja Pius Heinz porazio je češkog igrača Martina Staszka u Texas Hold'em pokeru, u kojoj igrači imaju zajedničkih 5 karata i dvije svoje. Heinz je imao asa i kralja, dok je njegov suparnik imao sedmicu i desetku, a zajedničke karte nisu pomagale ni jednom igraču.

Nakon pobjede Heinz je izjavio kako mu je to najsretniji dan u životu i kako još nije odlučio što će s novcima.

Zanimljivo je da je skoro odustao od natjecanja, jer je prolazio kroz teški period posljednjih šest mjeseci, no ipak je odlučio zaigrati jer je u pitanju svjetsko prvenstvo.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!