JESTE LI ZNALI?

7. RUJNA 2007. 18:39h

Plastični kirurzi nude grudi na kredit

Tekst

Većina Hrvatica ne zna da nove grudi mogu kupiti kreditnom karticom, uz rok otplate do 36 rata.

Najveća noćna mora muškarca je imati mali penis, dok većina žena želi imati manju stražnjicu, a veće grudi. Srećom, živimo u vremenu u kojem je plastična kirurgija toliko uznapredovala da je za oporavak pacijenta nakon operacije potrebno svega nekoliko dana.

No, estetski zahvati za većinu su žena samo lijepa fantazija koja im zbog svoje cijene neće nikada biti dostupna. Vrijeme u kojem su privilegiju poboljšanja nekog dijela tijela operativno-estetskim zahvatom imale samo holivudske zvijezde i bogataši je iza nas. Estetski zahvati, iako mnogi ne znaju, mogu se otplatiti na rate baš kao kad kupujete hlače, ili novu vestu. Stoga ako niste zadovoljne svojim grudima uzmite karticu, samo što ćete se iz ovog shoppinga umjesto s novim cipelama vratiti s novim grudima.

Grudi na karticu

Poliklinika ''Arcadia'' u Daruvaru, između ostalih estetskih zahvata, nudi i onaj kojim se povećavaju grudi. Osim toga one se poput svih ostalih stvari mogu kupiti na karticu uz otplatu do 36 rata.

- Cijena zahvata kojim se povećavaju grudi je od 18.000 do 21.000 kuna ovisno o implantatu. Operacija se može platiti i na rate s obzirom da imamo ugovor s kreditnim kućama. Nove grudi mogu se tako platiti karticom: American Express, Diners, Visa i Mastercard od 2 do 36 rata.

Poliklinika ''Medident Adria'' u Vodicama osim dentalnog centra nudi i mogućnost estetskih zahvata. Dva puta mjesečno iz Zagreba dolazi plastični kirurg dr. Rade Žic koji obavlja i zahvat kojim se ugrađuju silikoni u grudi.

Cijena povećanja grudi je 20.000 kuna

- Mislim da zahvat košta oko 20.000 kn, no ne mogu vam to sa sigurnošću reći jer je liječnik u Zagrebu, a u Vodice dolazi dva puta mjesečno. Što se tiče plaćanja ono se bez problema može izvršiti American Express karticom do 36 rata - rekla je dežurna medicinska sestra.

Kao i u ostalim klinikama i u ''Barbelu'' kod dr. Kinčla  moguća je otplata na rate. Cijena zahvata je oko 20.000 kn ovisno o materijalu.

- Cijena zahvata kojim se povećavaju grudi iznosi oko 20.000 kn, ovisno o materijalu. Iako se operacija može platiti u ratama putem kreditnih kartica, ja to zbog velikih provizija koje uzimaju banke svojim pacijentima ne savjetujem. Pokušavam svima izaći u susret na način da im omogućim otplatu na rokove -kaže dr. Kinčl.

Najpovoljnija klinika za povećanje grudi, barem što se cijene tiče, je ona dr. Maletića u Daruvaru. Nove grudi tamo ćete dobiti za 17.000 kuna.

- Operacija povećanja grudi iznosi 17.000 kn, a može se platiti gotovo svim kreditnim karticama na odgodu do 36 rata. Materijal je vrhunske kvalitete, a garancija je doživotna - kaže medicinska sestra dr. Maletića.

 

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!