29. RUJNA 2012. 13:16h

Španjolac pogodio sedmicu na Euro Milions i osvojio 100 milijuna eura

Foto

Život
1

Tekst

Jedan Španjolac izvukao je u petak jackpot na lutriji Euro Millions i dobio 100 milijuna eura, priopćila je austrijska lutrija.

Španjolac je pogodio svih sedam brojeva (5 glavnih od 50 i 2 broja sretna zvijezda od 11) i to 20, 23, 26, 30, 33 te 6 i 9.

Apsolutni rekord ove europske lutrije koja pokriva devet zemalja (Španjolsku, Veliku Britaniju, Francusku, Luksemburg, Belgiju, Švicarsku, Portugal, Irsku i Austriju) drži od 10. kolovoza 2012. britanski par koji je osvojio 190 milijuna eura. Svaki igrač ima šansu 1 naprama 116.531.800 da pogodi sedam brojeva.

(Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!