AUTOR agencija vlm
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

11. SRPNJA 2011. 09:04h

TV Bingo: Večerašnji dobitak nevjerojatnih 35 milijuna kuna!

Foto

Život
0

Tekst

U ponedjeljak 11.7. u emisiji TV Bingo na prvom programu HRT-a nakon Dnevnika netko bi u Hrvatskoj mogao postati novi multimilijunaš. Voditelji Dunja Mutevelić i Robert Kurbaša spremaju se uzviknuti 'Bingo!' za dobitak od 34.700.000,00 kuna koliko iznosi Superbingo igre TV Bingo 15 od 90.

Popularna igra u kojoj se izvlače brojevi od 1 do 90, postaje sve napetija. Za dobitak Superbingo 15 brojeva izvučenih do 30-tog broja, mora biti smješteno u jednoj od šest kombinacija koje se nalaze na listiću, Svakim narednim izvučenim brojem, raste šansa za osvajanje dobitka, ali se potencijalni Bingo dobitak postepeno smanjuje.

Vjerojatno bi se većina igrača zadovoljila i dobitkom Bingo 33 koji iznosi gotovo 11 milijuna kuna.. No, izostane li i taj dobitak, brojevi se izvlače sve dok se 15 brojeva unutar jedne kombinacije ne poklopi s 15 izvučenih brojeva.

Ne uspijete li postati dvoznamenkasti milijunaš, a odigrali ste makar jednu od tri dodatne igre Bingo plus, koje se nalaze na Bingo listiću, još uvijek ste u šansi osvojiti milijunski dobitak - pet milijuna kuna!

U svakoj emisiji TV Bingo, tijekom izvlačenja se odigrava i nagradna igra Bingalica u kojoj možete osvojiti 10 tisuća kuna na potrošačkoj kartici. Potrebno je samo pažljivo pratiti emisiju, znati točan odgovor na nagradno pitanje Bingalice i prijaviti se pozivom ili SMS-om.

Vrijedni iznosi dobitaka i nagrade, koje i ovog ponedjeljka donosi emisija TV Bingo, predstavljaju pravo osvježenje za ljetne vrućine…