VJERNICI KOD FRA LINIĆA

5. RUJNA 2008. 22:50h

VIDEO: Isus me ozdravio od multiple skleroze

Foto

...
1

Tekst

Ovo je prilika da produbimo kršćansku vjeru te da stupimo u kontakt sa živim Isusom koji i danas ozdravlja i oslobađa, rekao je fra Linić.

- Još davne 1987. godine obolio sam od multiple skleroze, oslijepio sam na desno oko, ruke i noge su mi trnule, pao sam u depresiju i javljale su mi se crne misli. No, onda sam na jednom seminaru fra Linića doživio duhovno obraćenje, a Isus me i fizički ozdravio. Otad sam radno aktivan i služim Bogu u znak zahvale, te živim po evanđelju - rekao nam je Franjo Bošković.

On je samo jedan od nekoliko desetaka tisuća osoba koje su pohodile katoličku duhovnu obnovu ''Gospodin moj i Bog moj'' pod vodstvom fra Zvjezdana Linića ovog vikenda u velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu. Masa starih i mladih, zdravih i bolesnih pokušala je bar nakratko zaboraviti probleme, muke, boli i patnje, te osnažiti svoju vjeru. Neki su došli ne bi li fizički ozdravili od teških i neizlječivih bolesti, drugi da bi se riješili raznih poroka poput alkohola, droge, kocke. Treći su pak naišli iz puke znatiželje, a četvrti su jednostavno oduševljeni jer se događaju brojna čudesa. Neki jednostavno žele upiti mir i skupiti snagu za dalje. No, bilo je i onih koji su se željeli osvjedočiti u snagu Duha Svetoga. 

Mario Ćužić-.--.-
Photo javno192  
- Svi bi trebali biti otvoreni procesu obraćenja te na ovaj način produbiti svoju kršćansku vjeru. Ovo je prilika i poziv da s Isusom stupimo u kontakt, a evanđelje nam govori da je mnoge oslobađao i ozdravljao. Dakle, Isus je živ i danas u crkvi. Budimo poput apostola Tome i recimo: ''Gospodin moj i Bog moj''. Naime, te je riječi on uzviknuo kad je Isusa priznao svojim gospodarom - nadahnut Duhom Svetim govorio je fra Linić.

 

Susret sa živim Isusom 

Linić je nastavio objašnjavati da nema drugog života, druge istine osim Isusa i poželio da se u svim prisutnim srcima rodi čežnja i želja za susretom sa živim Isusom. U žaru govora istaknuo je da je sve ono što je zapisano u Svetom pismu, napisano radi svih nas jer ''vjerujući, imamo život u Isusu''. Pritom se obratio prisutnima u krcatoj dvorani Doma sportova rekavši da provjere imaju li snage Isusu obećati da im je On prvi i najvažniji u životu, pojasnivši da kod mnogih koji žive u grijehu duhovni život nije u skladu s vjerom ni kršćanskim načelima.

Mario Ćužić-.--.-
Photo javno192  
- Doživio sam obraćenje prije 20 godina susrevši se sa živim Bogom preko duhovnih pjesama. Ostavio sam dotadašnji bend i počeo pisati duhovne pjesme. Zadnjih šest godina animiram pjesmom na seminarima fra Linića. Redovita molitva i odlazak na svetu misu daju mi neopisivu snagu - ispričao nam je duhovni kantautor Luka Balvan.

Paterove riječi pomno je upijala i 20-godišnja Mateja Šivak koja je na seminar došla na poticaj šefa, a kako je priznala, željela se pomoliti za uspješan završetak fakulteta te svoju obitelj. Također je rekla da je jako zanima kako izgleda počivanje u Duhu Svetom nakon paterove molitve.

- Uvjerio sam se da Bog uistinu postoji jer me ozdravio kroz svoju riječ, ne samo duhovno, nego i fizički - vrlo nam je živopisno posvjedočio Pavo Mužinić svoje iskustvo s brojnih duhovnih seminara koje održava poznati karizmatik fra Zvjezdan Linić.

Fra Zvjezdan je također spomenuo praznovjerje i okultno koji su više nego ikad prisutni kod nas i svijetu, naglasivši da je to znak da ne poznajemo svoju kršćansku vjeru, odnosno, da mnogi idu u krivom smjeru.

Mario Ćužić-.--.-
Photo javno192  
- Za kršćane bi riječ Gospodin trebala biti dragocjena jer vrijedi za vrhovnog gospodara cijelog svijeta. To je bila spoznaja Tome apostola i vrhunac rasta kad je sebe i svoj život predao u potpunosti Isusu. Jer nema drugog života, druge istine, i zato je pao pred Njega i priznao ga svojim gospodarom. Pa, neka i svima nama Isus bude Gospodin i Bog - gorljivo je evangelizirao fra Zvjezdan Linić.