CHIPPENDALES

12. STUDENOG 2007. 11:11h

VIDEO/FOTO: Idu li striperi do kraja?

Tekst

Takva euforija nije viđena ni u vrijeme kralja Elvisa. Vrištanje, čupanje kose, pljeskanje, žudnja za njihovim tijelima.

Žene svih godina i zanimanja koje su sinoć posjetile diskoteku The Best imale su što vidjeti.

Najpoznatiji svjetski striperi Chippendales, oduševili su Zagrepčanke željne golih, znojnih, mišićavih, muževnih tijela. Ovi profesionalci dobro su znali kako izazvati euforiju u publici, zato su uz svoje tijelo (koje bi bilo sasvim dovoljno) priredili nekoliko tematskih performansa.

Frajeri su ostvarili sve ženske maštarije, poprimajući uloge kauboja, policajaca, liječnika, zatvorenika, vatrogasaca, James Bonda, gusara, čistača, bauštelca... Zadovoljili su sve ženske fetiše.

Chippendalesi su svojom točkom dodali 'benzin na vatru' birajući sretnice koje su direktno na stageu sudjelovale u performansu, dok su one manje sretne pipale njihova tjela, dok su se probijali kroz publiku.

Takva euforija nije viđena ni u vrijeme kralja Elvisa. Vrištanje, čupanje kose, pljeskanje, žudnja.

Oni su činili da se stotina prisutnih žena osjeća posebno, jer je svaka imala osjećaj da plešu samo za nju. Što se više može poželjeti?

Ovo su zasigurno stereotipni muškarci koje svaka žena može poželjeti u svakodnevici.

Da mi je jedan takav doma, niš' mi ne bi bilo teško. Kuhala bih, prala, čistila... sve – izjavila je 67-godišnja umirovljenica kojoj su mladi Amerikanci zaplesali u krilu.

Idu li striperi do kraja? O ovi idu i dalje, izvan granica zdravog razuma.

Iako nismo smjeli puno slikati, dijelove nastupa Chippendalesa možete vidjeti u našoj FOTOGALERIJI i VIDEU.