Predstavljen program i lista Domovinske koalicije za VII. izbornu jedinicu

Domovinska koalicija koju čine HSP AS, HKDU dr. Marko Veselica, DESNO, USP i HDS na konferenciji za medije javno je predstavila listu kandidata i Program s kojim će zatražiti povjerenje birača u VII. izbornoj jedinici. Ista je održana dana 24.08.2016. s početkom u 10,00 sati u prostorijama Hrvatskog društva političkih zatvorenika žrtava komunizma u Zagrebu.

Listu Domovinske koalicije za VII. Izbornu jedinicu predvodi predsjednik HKDU dr. Marko Veselica Dean Golubić koji je i predstavio kandidate i osnovne smjernice navedenog Programa.

Hrvati moraju biti svjesni da smo dovedeni do sveopće krize, duhovne, socijalne, demografske i gospodarske. Iluzorno je očekivati da nas iz nje mogu izvući oni koji su nas u nju doveli“, poručio je Dean Golubić.

Drugi na listi je predsjednik Obora HSP AS za poljoprivredu Jurica Jašinski koji je naglasio kako je HSP AS još rije godinu i pol upozoravao na probleme koji će proizaći iz Programa ruralnog razvoja RH.

„Nažalost, Ministarstvo poljoprivrede je zapravo „Ministarstvo pogodovanja“, a s našim Programom za poljoprivredu u fokus ćemo staviti malog proizvođača ispred velikih korporacija“, istaknuo je Jurica Jašinski.