Slobodarski aktivisti odgovorili Predsjednici

Udruga Slobodarski aktivisti uputila je odgovor Predsjednici RH kojeg donosimo u cijelosti:

Odgovor predsjednici RH na njeno obraćanje naciji 09.05.
Uzrok podijeljenosti u zemlji je prvenstveno loša ekonomska situacija za koju su najodgovorniji političari. Uzrok podijeljenosti je opljačkana i uništena zemlje te izgubljenih 500 tisuća radnih mjesta za što su najodgovorniji političari. Uzrok podijeljenosti u zemlji je borba za vlast političara koji huškajući ljude jedne na druge stvaraju anti-blokove potrebne za punjenje njihovih glasačkih torova. Uzrok podijeljenosti u zemlji je financiranje plaćenika koji svojim istupima potenciraju podijeljenost za što su odgovorni političari koji im osiguravaju materijalna sredstva.
Temeljem navedenog gospođo Predsjednice vi bi trebali početi mesti ispred svojih vrata jer ste kao dio političke kaste najodgovorniji za podijeljenost u zemlji. Pozivanjem na dobrobit nacije (države) i etiketiranjem stanovništva “naši ljudi” dajete do znanja da država (nacija) to smo mi – politička kasta, te licemjerno djeluje briga za žrtve podijeljenosti jer one će pasti za dobrobit države (nacije) i njezinog vlasnika – političke kaste.
Bojimo se da otvorenu Pandorinu kutiju podijeljenosti više nitko ne može zatvoriti, a velika većina odgovornih ni ne želi!

U ime Udruge slobodarskih aktivista
Predsjednik
Dražen Heroić