E diel, shkurt 17, 2019

Chat i mëngjesit

Intervistë javore

Columns

Le të rritet brezi i pafajshëm i Kroacisë!

Për zhvillimin e demokracisë keni nevojë për një brez të lindur të pafajshëm. Gazetari i Bill Keller i New York Times i tha rusëve, por ...

Njeriu Nura Ismailovski

Mes disa gjërave të mira që ne do të kujtojmë për këtë kongregacion të Asamblesë së Qytetit është një gjë e madhe. Për herë të parë në qytet ...

Ivana Horvat, Mësuesi më i mirë i Kroacisë

Në këtë kolonë dhe në këtë gazetë të internetit, unë u grisja pa dyshim me sistemin arsimor kroat, dhe sapo isha i hapur ...

Fotogaleria

Të huajt në Zagreb

video

Rogera Britanike Zagreb kujton Vjenën dhe Budapestin

Britanikët me adresën hungareze, Roger, erdhën në Zagreb për disa ditë. Jo këtu, thotë ai, ...
video

Slovenka Nataša është hera e parë në Zagreb

Slovenka Nataša me një grup nxënësish erdhën në Zagreb. Tradicionalisht, thotë ai, në fund të çdo shkolle ...
video

Tiany dhe Fan gëzojnë në Zagreb

Tianyi dhe Fan, babai dhe vajza nga Kina, erdhën në Zagreb me një grup kinez ...
video

Në një udhëtim të shpejtë të dakorduar në Zagreb, pëlqimet e britanikëve u paguan

Britanikët e bukur nga Manhattan nuk kanë planifikuar rrugën në Zagreb, dhe këtu ata janë. Ata erdhën ...
video

Kanadezëve në Zagreb

Huja dhe Mario nga Kanadaja erdhën në Kroaci, dhe ata gjithashtu vizituan Zagrebin. Mario ...

MINUTE ME MINUTE

HDZ fillon të rrethojë Milan Bandiç: Për të filluar reagimin ndaj ...

Më shumë se gjysmë muaj, udhëheqësit e HDZ në Zagreb nuk kanë pranuar të komentojnë mbi çmimin e dhënë nga partneri i tyre i koalicionit Milan Bandiç në emër të Zagrebit ...

Shishe Verë Post - koncept i ri urban eno-gastro

Nga punëtori kreative Jelena Bulum çdo vit vjen një ide të re, e cila, duke gjykuar nga numri dhe reagimet e mysafirëve që ndikojnë hedonistët urbane në të djathtë ...

Renato Petek: Kryetari i bashkisë dhe administrata e qytetit duan të favorizojnë disa individë privatë

Është plotësisht e papërshtatshme të marrësh me qira çdo hapësirë ​​për shkak të numrit të madh të hapësirës në pronësi të qytetit. Sidomos jo ...

Stojak: Pompozne Bandiç njofton ndërtimin e shkollave, kopshteve dhe gjimnazeve ...

- Kur objekti i vjetër dhe i mbingarkuar i Goljak u hodh në Rudeš, njerëzit përgjegjës të qytetit premtuan se do të ishin të nevojshme për ...

Bandić punësoi shtesë 500 metra katror nga Branislav Brizara për shkollën fillore ...

Me vendimin e Milan Bandiç, Qyteti i Zagrebit mori qira vjetore 10 nga hapësira e biznesit Brimus 498.34 metër katror në ndërtesën ...

Bandiç në të njëjtën ditë hodhi poshtë Anu Lederer dhe pranoi patronazhin e festivalit ...

Kryebashkiaku Milan Bandić nuk ndalon ndërrimin e ish kreut të kulturës së Anu Lederer nga të gjitha funksionet që ka qenë në administratën e qytetit që nga ...

Le të rritet brezi i pafajshëm i Kroacisë!

Për zhvillimin e demokracisë keni nevojë për një brez të lindur të pafajshëm. Gazetari i Bill Keller i New York Times i tha rusëve, por ...

Njeriu Nura Ismailovski

Mes disa gjërave të mira që ne do të kujtojmë për këtë kongregacion të Asamblesë së Qytetit është një gjë e madhe. Për herë të parë në qytet ...

Ivana Horvat, Mësuesi më i mirë i Kroacisë

Në këtë kolonë dhe në këtë gazetë të internetit, unë u grisja pa dyshim me sistemin arsimor kroat, dhe sapo isha i hapur ...

Milan Bandiç jep Medaljen e Qytetit të Zagrebit tek Budimir Lonçar

Me akt të veçantë të kryebashkiakut Milan Bandić ai u nderua me Ministren e fundit të Punëve të Jashtme të Republikës Socialiste Federative të Jugosllavisë në Budimir Lonçar 25. Medalja e Janarit e Qytetit të Zagrebit ...

Për filmin rreth Ratko Rudiç, gjysmë milion kuna nga buxheti i qytetit

Zyra e Qytetit për Kulturë ka miratuar një disbursim prej gjysmë milioni kuna për të bashkëfinancuar prodhimin e filmit për vrapuesin e ujit, Ratko Rudiç. Përfundim ...

Dita e darkës: Dostojevski në Jože Bravara

Jože Bravara është një ekip standard. Edhe pse ai ishte një mysafir i përhershëm, Ivo nuk mundi të ndiente ndjenjën se ai nuk ishte aty atë natë ...

Ne vlerësojmë vizitorët më shumë se reklamuesit. Ne respektojmë privatësinë tuaj dhe askush ...

Deri në fillim të vitit të ri, disa kërkime të agjencive të marketingut për numrin dhe strukturën e vizitorëve tanë kanë ardhur po ashtu. Në këtë mënyrë ne duam t'ju informojmë ...

Kush për atë, Bandiç në Milanovic

Milan Bandiç shpesh përmend Zoran Milanoviç. Ata janë të obsesionuar me të. Pak, ai e kujton pak. Dhe ai ofron këshilla për të zgjidhur problemet e vendit. Dhe flet ...

Zdenko Duka, kush janë tuajat, dhe kush janë tonat?

- Mos kini frikë. Së shpejti do të vini në pushtet, kështu që ju do të merrni paratë! - sot na thuhet nga Presidenti i Shoqërisë Kroate të Gazetarisë ...

Nurshëm Absolutist Swan

Ajo nuk është në ballë të këtij qyteti si një shprehje e vullnetit të shumicës së qytetarëve të Zagrebit. Është zgjedhja e vullnetit të një njeriu. Sandra Švaljek është një praktikues ...

Grua, nëna, k .......

Është e vështirë të jesh një mëkatar i vërtetë në vendin e shenjtorëve të rremë. Nives Celzijus duhet ta mësojë atë me dhimbje çdo ditë. Megjithëse dikur ishte ...

Milan Bandiç është fagu nga i cili erdhën!

Milan Bandiç është një njeri i pafajshëm derisa gjykata dëshmon të kundërtën. Pretigurimi i pafajësisë është një nga të drejtat themelore të njeriut që ndan shoqëritë e lira demokratike ...

Ne duhet t'i përgjigjemi kësaj vrasje me një jetë më të mirë!

Me ndjenjat e dhembshurisë ndaj familjes së Tomisllav Salopek, i cili sot, unik si rrallë kur të gjithë kemi pjesë në Kroaci, një ndjesi tjetër kërcënon të na akomodojë ...

Programi 13 për kthimin në parimet origjinale të HND

Së shpejti do të jetë pikërisht 100 vite që vdiqën Milan Grloviç, themelues i Shoqërisë Kroate të Gazetarisë. Do të marrim 9? Qershor në përvjetorin e 100 të vdekjes së tij ...

A mund të bëhet një luftëtar kryebashkiak i Zagrebit?

Ky është kryetari i ardhshëm i Zagrebit - ne i jemi përgjigjur një prej kolegëve tanë më shumë se një vit më parë kur ai, duke parë Mirna Shitumin në korridoret e qytetit ...

Çfarë mësuam për Mirno Šitumin e sotëm nga Zagrebi?

Dhënia deri në Mirna Šitum sot, përmes kryeqytetit, arritëm të gjenim shumë gjëra interesante. Edhe pse ne dëshironim të dëgjonim komentin e tij në mbledhjen e Bordit Mbikëqyrës ...

Znj. Zlatar, shërim të shpejtë dhe të plotë që duam! Dhe kokën lart!

Znj. Zlatar, ti nuk e meriton atë që po ndodh me ty. Dhe unë nuk dua të heq dorë nga ballkoni, por për informatat dhe komentet e liga ...

Si u mundua Milan Bandiç të nxjerrë në internet?

Kur në Kosovë është 1981. viti filloi mosmarrëveshje të mëdha, disa politikanë serbë kanë bërë shumë përpjekje për të mbajtur lajmet për ato trazira ...

Bandiç në arrati

Milan Bandiç ndryshoi hetimet dhe hetimet. Edhe pse disa do të argumentojnë se ai është ende i njëjtë, është larg nga e vërteta dhe çdo ...

En Primeur 2019: Kryeministri i verërave vendore të bardha dhe të kuqe

En Primeur është një ngjarje unike e provimit të verës së re të vreshtave të fundit dhe verërave të kuqe të viteve të vjetra dhe të verërave ekskluzive që do të ofrohen vetëm ...

Vera spanjolle kroate dhe sllovene të bashkuara në diversitet

3 do të hapet për sezonin e verës në Zagreb. Salloni i verës me gaz do të mbahet të premten, 1. Shkurt në Hotel Dubrovnik brenda ...

Të nderuar ambasadorë, Më falni, ju falënderoj dhe ju dua! Unë do të shkruaj dhe ...

Unë nuk kam lindur në Zagreb edhe pse unë kam lindur në të. U zhvendos tek ai. Dhe unë do të gënjej nëse them se ky qytet kishte të drejtë ...

Frankovacka i Silvanac zelena na promociji u HNK

Vitin e parë të konkursit të Orahovica's Winners njoftoi për çmimin e teatrit të Gavranës Çdo ditëlindjen tuaj të drejtuar nga Rene Medvešek dhe anëtarët e ...

DEPRESION Këshilla të dobishme ofrohen nga mjekët dhe jo nga politikanët

Inkurajuar nga thirrjet dhe komentet e shumta nga njerëzit në mjekësi dhe psikiatri, dhe shumica e njerëzve që kanë ose kanë një përvojë depresioni të vështirë që unë dua ...

Coral Griffin, një verë e gazuar nga deti Adriatik me një etiketë unike ...

Nuk ka asnjë moment më të mirë sesa promovimi i një shampanjë të re se fundi i vitit, sepse edhe ata që nuk janë tifozë me flluska e vë në lëvizje shishen pa vetëdije ...

Verërat në dispozicion për të gjithë - Veraria Perak

Ivica Perak, një enolog i cili e kaloi 26 në Kombinat - Kutjevcani, në mënyrë popullore e quan fabrikën e famshme Kutjevo dd, nga e cila ...

Ususret 3. Salloni i Verës me gaz në Zagreb

Një lloj njoftimi i 3. Salloni i Verës me gaz do të mbahet në hotel 1 të Dubrovnikut. Shkurt ishte futja e tre prodhuesve ...

Yjet e verës, rekomandime të vërteta për winches

Dita e fundit e 13. Vinocoma në Hotel Esplanade të Zagrebit nga 5. janë mënyra e dhënies së yjeve të verës, çmime për verërat më të mira të vlerësuara ...

Bruno Esih: Gjithkush mund të blejë në këtë vend

Pavarur nga Kroacia nuk arriti të përmbysë buxhetin e Zagrebit, por ata detyruan disa gjyshër të Bandiç në opozitë që të zgjoheshin dhe të tregonin të drejtën e tyre ...

Bandiç u sëmur në Kuvend

Edhe pse shëndeti i tij ishte komprometuar seriozisht, kryetari i bashkisë Milan Bandiç erdhi sot në Asamblenë e Qytetit, ku sot do të mbahet një seancë ...

Si e ka mundur Hasanbegoviq Bandiç

Megjithëse ai ka shumë lojëra politike në këmbët e tij, politikan i vjetër i Milanit Milan Bandiç ka tejkaluar një bishë të re politike në Kopështin e Pulave në Zagreb ...

Pse Bandiç i jep paratë tuaja kishave në Republika Srpska?

Në Rrugën Đeneral Draže në Derventa në Republika Srpska, këto ditë të famshëm festojnë emrin e Milan Bandiçit dhe ndoshta falen për të ...

Veraria Tomić, 25 vite verë që tregojnë historinë e tij

Veraria e Tomiqit e Hvar prodhoi vendlindjen e Hvar, Andro Tomic 1993. në kuadër të kompanisë Bastiana, e cila ka vazhduar traditën familjare të prodhimit të verës ...

Budalla në Fuling, vendi më i mirë në Zagreb

Fuling - ngjarja më e mirë advents e vitit të kaluar, të zgjedhur nga vizitorët e faqes së internetit të Bordit të Turizmit të Qytetit të Zagrebit - është dje në Sheshin Strossmayer ...

Grup i bardhë - mori çmime GET për 2018.

Tani tradicionalisht, si një lloj njoftimi i Vinocom, nga 7. rruga u dha për kantinat e White Grozd që zhvilluan me sukses turizmin e verës dhe individët të cilët me aktivitetet e tyre ...

Gin-Jin (dele) e pyjeve hapet në majë

Roto dinamic ka paraqitur një nga ginat më të mira në botë: nga livada e provincës Sauerland në Gjermani vjen Woodland, një gin unik i thatë me shije të jashtëzakonshme të përftuar duke përzier klasik dhe lokal ...

Zabadaf është një gotë e bukur, ai është një proverb! Plotësoni me verëra të reja ...

Trendi botëror i prezantimit të verës së re organizuar nga Agjencia për marrëdhënie me publikun e komunikimeve të lehta pas mbërritjes në Zagreb: prezantimi i 6 i verës së re të quajtur Mlado ...

Kalelarga (restorant) e rinisë sime në një fustan të ri

Kalelarga në Ravnica në Zagreb ishte një nga restorantet - së bashku me Bistro MZ, i njohur gjerësisht si Srbina - ku ...

Sveti Martin me krenari paraqet: VINOcom 2018, një verë dhe festival kuzhinës

Martinje është sigurisht dita më e përshtatshme për shpalljen e festivalit më të madh ndërkombëtar të verës dhe të kuzhinës së Vinino, i cili këtë vit mbahet në të tretën herë, tani ...

Vlasta Pavić: Sunčeko, Bandiç mori disa orden? Zëri i Parë ...

Kryetari i Bashkisë Milan Bandiç mbajti sot një konferencë për shtyp për të lavdëruar edhe një herë dhe personalisht me renditjen që ka marrë nga ...

Plavac i vogël 2002.-2017. ose sa verë e mirë me moshë mund të bëhet ...

Në mbledhjen e parë të grevave dhe shkurorëzimeve pas Punës Wine Party në bodrum nga një arkiv privat në dritën e ditëve, ajo madje pa njëmbëdhjetë shishe blu ...

Milanka Opaçiq në Milan Bandiç

Për pushimin e parë të seancës së Asamblesë së Qytetit, kryebashkiaku Milan Bandiç mori avantazhin e pallatit të afërt të qytetit Dverce, ku ai ishte gjithashtu anëtar i asamblesë ...

SUVAG hapi ambulancën në Zaprešić

Nuk ka fatin më të madh në jetë sesa ndihmojnë ata në nevojë, sot Milan Bandiç ka thënë në Zaprešić sot në hapjen e një logopedike ...

Shpirti i ngrohtë sllavian i 28. Tetor në Lisinski

Në konferencën për shtyp para Institutit Kombëtar Hidrometeorologjik u mbajt një koncert në Shimunovë në Lisinski. Koncerti u ndoq nga kryebashkiaku i qytetit të Zagrebit Milan Bandiç ...

Columns

Le të rritet brezi i pafajshëm i Kroacisë!

Për zhvillimin e demokracisë keni nevojë për një brez të lindur të pafajshëm. Gazetari i Bill Keller i New York Times i tha rusëve, por ...

Njeriu Nura Ismailovski

Mes disa gjërave të mira që ne do të kujtojmë për këtë kongregacion të Asamblesë së Qytetit është një gjë e madhe. Për herë të parë në qytet ...

Ivana Horvat, Mësuesi më i mirë i Kroacisë

Në këtë kolonë dhe në këtë gazetë të internetit, unë u grisja pa dyshim me sistemin arsimor kroat, dhe sapo isha i hapur ...
video

Dita e darkës: Dostojevski në Jože Bravara

Jože Bravara është një ekip standard. Edhe pse ai ishte një mysafir i përhershëm, Ivo nuk mundi të ndiente ndjenjën se ai nuk ishte aty atë natë ...

Kush për atë, Bandiç në Milanovic

Milan Bandiç shpesh përmend Zoran Milanoviç. Ata janë të obsesionuar me të. Pak, ai e kujton pak. Dhe ai ofron këshilla për të zgjidhur problemet e vendit. Dhe flet ...

GLEDAJ DALJE