AD Plastik: Një kompani që vazhdimisht investon në teknologji dhe punëtorë të rinj. Dhe kështu ajo zgjeron tregun dhe rritet

Zagreb njësi kompania AD Plastik, prodhuesi më i madh kroat i pjesëve plastike për industrinë e automobilave në Evropë punëson punuar mbi të punësuarit 3 000, sot është Jankomiru vizituar kryebashkiaku i Zagrebit Milan Bandiç dhe bashkëpunëtorët e tij.

AD Plastik dëshmon se Zagrebi është ideal për të investuar në teknologjinë moderne, se ne jemi të gatshëm të punojmë dhe të krijojmë dhe eksportojmë produkte me cilësi të lartë. Kjo kompani ofron punonjësve të saj kënaqësinë profesionale, të fitojnë përvojë në punën me pajisjet më moderne dhe punë të sigurt në tregun ndërkombëtar, ku aftësitë dhe frytet e punës së respektuar, tha kryetari i komunës. Qëllimi ynë është të krijojmë një atmosferë biznesi që do të mundësojë sa më shumë nga këto kompani të jetë e mundur për të prodhuar komponente jo vetëm për industrinë e automobilave në botë, por, shpresojmë, një ditë për prodhuesit vendas të makinave.

Grupi AD Plastik është prodhuesi më i madh i pjesëve plastike për industrinë e automobilëve në këtë pjesë të Evropës. Klientët tanë kryesore janë Renault - Nissan Group, Fiat - Chrysler Group, Peugeot, Citroen, BMW, Volkswagen dhe Fiat, ndër të tjera. Ne kemi tetë fabrika dhe punonjës të 3 000, dhe njësia e Zagrebit është teknologikisht më e përparuara, shpjegoi kryetari i AD Plastik Marinko Došen.

Ai shtoi se kompania punëson punëtorë 650 në Zagreb dhe fiton një të ardhur vjetore më të madhe se 60 milion.
-Në katër vitet e fundit kemi investuar mbi 250 milion në teknologji të reja dhe makineri, dhe në sajë të kontratave të lidhura dhe me cilësi të njohur, fusha e veprimit do të në të ardhmen rasti- tha Dosen.