Atletët kryesorë morën Bandiç

Kryetari i Bashkisë Milan Bandiç priti në Pallatin Dverce të atletikës dhe atletëve të sportit në 2018. arritën rezultate të jashtëzakonshme në arenat sportive në të gjithë Evropën dhe në botë.

Ne shpresojmë që ju kur të arrini rezultatet më të mira dhe të promovoni Zagrebin dhe atdheun tonë. Ne jemi krenarë dhe të admirojnë tuaja këmbëngulje, vullnet të fortë, përpjekje të mëdha, disiplinës dhe sportive aftësitë, kryetari i bashkisë tha, duke theksuar se këto rezultate janë kontribut i pafund dhe për të rritur brezin e ri për t'u angazhuar në sport. Ju uroj fat dhe shëndet dhe shumë të tjera arritje sportive.

Në emër të atletit dhe atletit, kryetari i bashkisë, siç theksoi ai, vazhdoi mbështetjen afatgjatë, falënderoi atletin më të suksesshëm Sandra Perkoviç.