Korporacija HTC (“HTC”) u Hrvatskoj predstavlja HTC Desire 626, nasljednika modela HTC Desire 620, koji je dostupan kod svih HTC-ovih maloprodajnih partnera. Uz različite kombinacije boja, beskrajne mogućnosti personalizacije te poboljšanu kameru koja donosi još oštrije fotografije, ovaj pristupačni pametni telefon omogućuje vam da izrazite svoju osobnost kao

“Naš novi model HTC Desire 626 dizajniran je da vam pruži najprilagodljivije i najosobnije korisničko iskustvo ikad. Zahvaljujući punom paketu naprednih značajki, korisniku donosimo najbolje u smislu personaliziranog dizajna i performansi, a sve to dostupno je i po vrlo pristupačnoj cijeni,” rekla je Petra Razić Rogić, regionalna direktorica HTC-a za regiju Adriatic.

Iz HTC-a ističu kako jedinstven dizajn i napredne značajke za najbolji prikaz vlastite HTC Desire 626 nudi žive boje u predivno izrađenom dvobojnom kućištu te donosi potpuno jedinstveno korisničko iskustvo. Dolazi s operativnim sustavom Android™ 5.1 te HTC Sense™, koji omogućuje poboljšanu, potpuno prilagodljivu funkcionalnost sustava Android. Uz sučelje HTC Sense™, možete mijenjati izgled sučelja svog telefona.

Opremljen je četverojezgrenim procesorom Snapdragon™ na radnom taktu od 1,2 GHz, te omogućuje trenutni streaminga filma, pokretanja najnovije aplikacije, igranja omiljene igre ili pregleda najnovijih fotografija, a sve to prikazuje se na 5-inčnom LCD ekranu u HD rezoluciji i živopisnim bojama.

HTC BlinkFeed™, koji omogućuje jednostavan i trenutan pristup vašem osobnom odabiru online sadržaja te mogućnost da ostanete u tijeku s informacijama izravno s vašeg početnog ekrana.

Uz glavnu kameru rezolucije 13 megapiksela ili prednju u rezoluciji 5 megapiksela, fotografije i autoportrete možete snimiti iz svakog kuta, što vam omogućuje da oštrim fotografijama i autoportretima potpuno izrazite svoju HTC Eye™ Experience omogućuje jednostavno uređivanje fotografija i trenutnu primjenu efekata koji dolaze predinstalirani u telefonu. HTC Desire 626 donosi i mogućnost snimanja visokokvalitetnog videa u rezoluciji 1080p na obje kamere, a koji se korištenjem značajke HTC Zoe Highlights mogu pretvarati u mini filmove te dijeliti s prijateljima i obitelji.

Interna memorija ima kapacitet 16 GB, a količina raspoloživog podatkovnog prostora može se mijenjati ovisno o ažuriranjima softvera uređaja i do utora MicroSD s podrškom za do 2 TB dodatnog podatkovnog prostora.

HTC Desire 626 dolazi u tamno sivoj (Dark Grey) i plavoj (Blue Lagoon) boji, a u maloprodaji je dostupan kod HTC Premium partnera.