Proteklog vikenda službeno je otvoren ‘Moon’, nova zagrebačka oaza koja je privukla brojne pobornike odlične klupske glazbe, zabave i vrućih plesnih ritmova, koji su, zbog dobrog izlaska, otišli čak do ”mjeseca”. U ovom slučaju, njihovo odredište slijetanja bio je Cibonin toranj, u prolazu Savske 30, a proslavili su ga uz house, r’n’b i pop ritmove sjajnog DJ-a Emilia Dalbelle te virtuoza na saksofonu – Jakšu Jordesa, dok će ubuduće ovdje goste dočekivati i strana DJ imena, koja vladaju svjetskom elektronskom scenom.

Svi oni koji su se odvažili na ovo ”putovanje”, uključujući i poznata imena s javne scene kao što su Vlatka Pokos, Iva Jerković, Sementa Rajhard, Aleksandra Grdić i Sandi Cenov uživali su u prekrasnom, modernističkom i prigodnom ambijentu kluba, kojeg potpisuje mladi i uspješni arhitekt Jan Pivac.

Iako je doživljaj potpun, ova svemirska misija će, zbog svojih pristupačnih cijena, biti dostupana i zanimljiva svima – od partijanera do pripadnika brojnih urbanih subkultura, ali i sportskih fanova, budući da će se ovdje održavati i svi after partyji euroligaških utakmica KK Cedevita.

Moon

AleksandraGrdić2

IvaIVlatka

IvaJerković2

Moon1

Moon2

Moon3

Moon4

Moon5

Moon6

SandiCenov

SementaRajhard1

SementaRajhard2

VlatkaPokos1

VlatkaPokos2