glumica petra dugandzic, dizajner ivica skoko, poduzetnica snjezana mehun s prijateljem

Subotnju večer brojne su poznate Hrvatice provele na Story Sexxes partyju u zagrebačkom noćnom klubu Green Gold. Među odlično odjevenim partijanericama u noćnom su se provodu isticale Iva Jerković, Vlatka Pokos, Ecija Ivušić, Aleksandra Dojčinović, Martina Felja, Petra Kurtela, Petra Dugandžić, Snježana Mehun, Ivica Skoko i brojni drugi.

Na Story Sexxes partyju prvi put predstavljene su Sexxes tablete, prirodni i uzbudljiv dodatak prehrani specijalno prilagođen muškarcima i ženama koji žele pomaknuti svoje granice. Sexxes je znanstveno potvrđena formula s prirodnim ekstraktima odabranih biljaka, voća i gljiva. Dvije verzije tableta “FOR MEN” i “FOR WOMEN” namijenjene su svim aktivnim ljudima koji žele pomaknuti granice u svojem ljubavnom životu. Konzumiraju se topljenjem u ustima, a djeluju nakon 90 minuta te su odobrene od strane Ministarstva zdravlja RH i proizvedene po GMP regulacijama i smjernicama u Njemačkoj.

Većina uzvanika prigodno se maskirala te uživala u halloween ozračju Story Sexxes partyja do ranih jutarnjih sati uz najnovije hitove resident DJ-a Green Gold Cluba.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Foto: Ivana Kaurloto i Filip Hofer
Tekst: PR