Potpredsjednica SDP-a Milanka Opačić izjavila je u petak kako u SDP-u čekaju da im se jave iz Mosta te odrede novi termin za pregovore, ističući da Most tretiraju kao jedinstvenu cjelinu.

“Na tom sastanku očekujemo razgovore o budućnosti Hrvatske, o programima na kojima bi se okupili u sljedeće četiri godine. Mislim da je to jedino važno za zemlju, da se nastavi dalje raditi”, rekla je Opačić novinarima nakon predstavljanja projekta e-Hrvatska.

Upitana misli li da se Most raspada te sudjeluje li u tome SDP, odgovorila je kako u njezinoj stranci i dalje Most tretiraju kao jedinstvenu cjelinu.

“Mi i dalje tretiramo Most kao jedinstvenu cjelinu. Od njih čekamo novi termin za razgovore kao što je to bilo i prije nekoliko dana. Želimo nastaviti razgovore o budućnosti Hrvatske”, poručila je Opačić.

Na pitanje hoće li na tom sastanku biti i Drago Prgomet, koji je jučer isključen iz Mosta jer je zasebno razgovarao s predsjednikom SDP-a Zoranom Milanovićem, rekla je da o tome odlučuju u Mostu, a ne SDP-u.

Najavila je da će se u navečer održati sastanak novoizabranih zastupnika koalicije Hrvatske raste.

(Hina)