U subotu je Green Gold pucao po šavovima vrativši se u live nastupom triju kraljica Elle, Minee i I. Bee u 90-te i zlatno doba dance ere. Prije više od 20 godina dance je bio trend u Lijepoj našoj, a klubove su punili plesni hitovi ludih ritmova i lako pamtljivih tekstova. Mnogi su im prognozirali kraj već nakon par godina, ali da nije tako uvjerili smo se sinoć u Green Goldu, gdje je publika različitih generacija pjevala i plesala na popularne dance hitove.

Podsjetimo, 90- tih godina trend muzika gibala se u plesnim ritovima koji su punili disco klubove. Zarazna plesna muzika 90-tih još itekako živi u mnogim klubovima diljem Lijepe naše, koji redovnim dance partijima iz vikenda u vikend pune svoje prostore. Hitovi dance 90-tih poznati su i novijim generacijama, pa ne čudi što su se mnogi zarazili pjevnim, jednostavnim notama i subote proveli u dance bitovima do rane zore. DANCE IS BACK-slobodno možemo reći! Tri dance kraljice Ella, I. Bee i Minea pošteno su prodrmale publiku i potvrdile da i glasom i stasom osvajaju klupske prostore.
Kao i prije 20 godina u plesnom zanosu i sa zavidinim izgledom podigle su zagrebačku publiku na noge. Instant hitovi koji su prema nekima trebali pasti u zaborav već nakon par godina i dan danas se pjevaju!

Prva je na stage u svom markantnom stilu skočila Ella i pjesmom „Iza ponoći“, pomognuta plesačicama, dala gas ludom dance tempu. Uslijedilo je par njenih hitova, ali i hitova njenih kolegica iz tog doba pa su se mogle čuti i pjesme ET-a, Kasandre, grupe Mandi i mnogih drugih. Najveće iznenanđenje večeri bio je njen nastup sa sestrom kada su zajednički otpjevale hit Nine Badrić i Emilije Kokić „Ja sam vlak“ i time još dodatno podigle tempo. „Kada sam pustila glas i čula publiku kako sa mnom pjeva „Iza ponoći“ vratila sam se u 90-te i imala sam osjećaj da je vrijeme stalo! Atmosfera je bila fenomenalna, a gotovo sam zaplakala od sreće kad mi se na bini pridružila sestra koja je jučer i diplomirala” prepuna emocija ispričala nam je nakon nastupa Ella

Nakon Elle na stage je u svom razdraganom stilu stupila Minea i sa hitom „Rano“ pozdravila publiku. Nakon toga su uslijedili hitovi „Vrapci i komarci. „Uberi ljubicu“, „Da me oće Stipe“ koje je zdušno otpjevala s publikom. „Neopisiv je osjećaj izaći na binu i vratiti se u vrijeme 90-tih, gledati neke nove generacije koje znaju tvoje hitove. Raširila sam ruke ko Mišo i pustila se“onom“ osjećaju kada svi pjevaju sa tobom“ –ushićeno je izjavila Minea koja je bila oduševljena publikom.

Šećer na kraju bio je nastup atraktivne I. Bee. Uskočila je na binu u ljubičastom odijelu i fraku da bi kasnije završila u oskudnim vrućim hlačicama pokazavši svoju formu i u stasu i ,sa zavidnim vokalom, u glasu. Uslijedili su njeni hitovi „Šumica”, “Godinama”, “U krvi imam te” , “Žena devedestih”…a i obrada u dance stilu hita „ Pjevam danju pjevam noću“ Zdravka Čolića. “Radim punom parom, a pred zagrebački koncert sam zbog brojnih obaveza smršavila 7 kilograma, pa ponovno imam liniju kao srednjoškolka. Noćas sam s publikom jednostavno zajedno disala i baš mi je bio gušt s njima ponovo plesati veselu koreografiju uz “Šumicu” – kaže kroz smijeh vatrena I.Bee
Koliko je publika i danas željna raspjevanih hitova i dobre zabave pokazala je sinoć u punom Green Goldu gdje se moglo vidjeti mnoštvo rasplesanih posjetitelja različitih dobnih skupina ali i različitog žanra.Uz poklonike zabavne glazbe našlo se tu i nekoliko rokera koji su jednakim žarom pjevali dance hitove, pa možemo slobodo reći da Dance era ponovno galopira klupskom scenom.