Odabrani uzvanici, veličanstvena Smaragdna dvorana hotela Esplanade, odabrana ponuda pića i slastica, posebna Büro 24/7 edicija JANA vode samo su mali dio onoga što je obilježilo proslavu treće godišnjice djelovanja medijske platforme Büro 24/7 na hrvatskom jeziku. Poslovni ljudi, glumci, dizajneri, modeli, arhitekti, znanstvenici … pristigli su na proslavu kojoj se pridružila i slavna Miroslava Duma, jedna od vodećih poslovnih žena u digitalnim medijima i osnivačica medijske platforme Büro 24/7. Naime, u svega četiri godine, Duma je zajedno sa svojim suradnicima diljem svijeta, a među kojima je i hrvatska poduzetnica Mirela Forić Srna i njezin hrvatski Büro 24/7 tim, uspjela pokoriti svijet s ovom medijskom platformom.

Važan dio slavljeničke večeri ali i prethodnih dana ususret samom gala prijemu činila je i humanitarno modna suradnja platforme Büro 24/7 s hrvatskom modnom dizajnericom Anamarijom Brkić i hrvatskim dizajnerom nakita Nenadom Soviljem. Oni su naime dizajnirali ekskluzivne Büro 24/7 modele odjeće i nakita koji će bili ponuđeni na humanitarnu prodaju, a cjelokupan prihod od prodaje tih ekskluzivnih, unikatnih modela sinoć je u visini od 20.000 kuna u cijelosti doniran Humanitarnoj zakladi Ivana Hodak. Sredstva će biti iskorištena za stipendiranje studenata iz obitelji slabijeg imovinskog stanja koji pohađaju studije ekonomije i prava, upravo kao prerano preminula Ivana Hodak.
U akustičnim baladama u izvedbi sjajne Nine Badrić uz rashlađeni Moët & Chandon šampanjac i Beluga votku u magičnoj rođendanskoj Büro 24/7 atmosferi uživali su među mnogima i Andrea i Hrvoje Čermak, Tatjana Dragović, Nevena Rendeli, Vedrana Ergić, Đurđa Tedeschi, Anamarija Brkić. Brojni uzvanici na svečanost su pristigli u najnovijim BMW 7 vozilima koje je samo za ovaj događaj ustupila tvrtka Tomić & Co. Cvjetna galerija RL osmislila je predivne aranžmane zbog kojih je esplanadina Smaragdna dvorana tu večer izgledala veličanstveno.

Iza hrvatske medijske platforme Büro 24/7 stoji poduzetnica Mirela Forić Srna zajedno sa svojim hrvatskim timom. Medijska platforma Büro 24/7 koju je 2011. godina pokrenula poduzetnica Miroslava Duma danas je sveopće poznat svjetski brend, a uz hrvatsku verziju koja djeluje od jeseni 2012. godine prisutna je na deset svjetskih tržišta dok se na novim tržištima razvija nevjerojatnom brzinom. Hrvatska verzija Büro 24/7 prva je inozemna licenca projekta odnosno prva verzija portala na nekom lokalnom jeziku na svijetu.
(PR)
Fotografije by John Pavlish & Ino Zeljak