Ekskluzivnim predstavljanjem unikatnih modela u kultnom zagrebačkom hotelu Esplanade, modnim performansom sa scenskim elementima glazbe i plesa, Hippy Garden još je jednom pokazao zašto je zasluženo u vrhu hrvatske mode.

Za ovu prigodu čarobno dekorirana Smaragdna dvorana hotela Esplanade jučer je bila pretvorena u raskošnu modnu pistu, kojom su defilirale čarobne modne Marquise. Na taj je način renomirani hrvatski modni brend Hippy Garden predstavio kolekciju ekskluzivnih unikatnih haljina inspiriranih duhom vremena kad su u cijelosti vladale plemkinje.
Linije Hippy Garden Couture kolekcije su fluidne s ubačenim transparentnim dijelovima visoko vrijedne svile i brokata, a silueta je vrlo profinjena i elegantna. Đurđica Vorkapić nastavlja u stilu po kojem je brend prepoznatljiv dugi niz godina, jasno njegujući autorsko definiranje volumena s tipičnim elementima koji označavaju senzualnost, eteričnost, samouvjerenost potpune Hippy žene . Ovom revijom u mističnom i ambijentalnom ozračju Smaragdne dvorane hotela Esplanade, Hippy Garden pomaknuo je granice domaće produkcije modnih revija.
Brend Hippy Garden je ovom couture kolekcijom bez kompromisa u umjetničkom ili zanatskom dijelu ostao vjeran svom izričaju.

”Ovom prilikom htjela bih zahvaliti svim suradnicima, prijateljima, medijima koji su nam pomogli da ovako zahtjevna misija postane realnost. Kreirali smo mističnu oazu stila u kojoj se moda isprepliće s djelima glazbenih virtuoza, davno zaboravljenim recapturama, bajkovitom glazbom i fantastičnim scenskim izričajem te ću je zasigurno zauvijek pamtiti.” – rekla je Đurđica Vorkapić.
***

Hippy Garden na čelu s dizajnericom i inovatoricom Đurđicom Vorkapić, kontinuiranim kvalitetnim i pomno dizajnerski osmišljenim radom ostvaruje izuzetne rezultate. Postao je nadasve prepoznatljiv i konkurentan dizajnerski tekstilni brend, modni lider u Hrvatskoj, a također i regiji. U svakom novom projektu Hippy Garden daje novu dimenziju modnog stvaralaštva i iznova iznenađuje svojim idejnim i vizualnim riješenjima. Hippy Garden kolekcije inspirirane su svijetom za sebe, kreativnošću, smislom za lijepo, toplinom i energijom vlastitog stvaralaštva, a izvedene visokovrijednim materijalima i tehničkim perfekcionizmom.

Foto: Goran Matijašec
(PR)