S Adventom u Zagrebu, na zadovoljstvo svih zagrepčana i gostiju Zagreba, započelo je i Fuliranje. Zagrebačko adventsko Fuliranje odnosno ‘najbolji adventski provod u srcu Europe’ kako ga opisuju inozemni mediji ove sezone dobilo je uz već tradicionalnu lokaciju u Tomićevoj i svoje pojačanje. Naime, ovoga Adventa Zagrepčani i gosti fuliraju se na novoj zabavnoj lokaciji, u Kurelčevoj ulici.

Nakon Kube, druga stanica putovanja jučer je bila Moskva. Upravo je ovom carskom gradu poznatom po zlatnim kupolama, hladnoj zimi, krznenim šubarama i okrepljujućoj ali varljivoj vodki pripala čast da jučer i svečano otvori ovosezonsko Fuliranje. Uz zbor koji je izvodio tradicionalnu rusku glazbu i bogatu gastro ponudu brojni gosti Fuliranja i brojne osobe iz društvenog života uživale su sinoć u snježnoj ruskoj noći. Uživanje u Rusiji trajat će do nedjelje a nakon toga već u ponedjeljak naša sljedeća destinacija putovanja je grad Firenca.

Grad Firenca poznat po svojoj bogatoj kulturnoj baštini i povijesnoj arhitekturi na Fuliranje donijet će dašak starog vremena i sigurni smo da šarmu ovog talijanskog grada kao i njihovim domaćinima nitko neće odoljeti.

Uz novu lokaciju novost je i novi koncept Fuliranja. Zahvaljujući Fuliranju ovoga Adventa bit će nam svega 40 dana dovoljno da otputujemo oko svijeta čime ćemo nadmašiti i nikad prestignutih 80 dana slavnog Vernovog pustolova Phileasa Fogga i njegovog slugu Passepartout. Naime, 40 dana bit će dovoljno da obiđemo 14 gradova i upoznamo 14 različitih kultura.

Fuliranje brine i o Vašim najmlađima tako u suradnji s djeca.hr organizirat će se vikendom brojne zanimljive radionice za djecu, a ove nedjelje bit će predstava za djecu i posjet Sv.Nikole.
Sve aktualnosti i zanimljivosti dnevno pratite na našoj Fuliranje Facebook službenoj stranici.
Iskoristite najbolje od Adventa i bez odlaska iz Zagreba upoznajte cijeli svijet jer Fuliranje – najbolja adventska zabava u centru Europe počinje! I ne zaboravite, Fuliranje je besplatno za sve.
(PR)